FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

Fanii au câștigat războiul! Antrenorul și-a dat demisia cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 10:27 / Actualizat luni, 22 martie 2021 11:53

Înfrângerea Petrolului cu CS Mioveni, 0-1, și protestul fanilor i-au fost fatale lui Viorel Moldovan (48 de ani), care și-a dat demisia de pe banca ploieștenilor.

Cu doar o etapă înainte de play-off și cu șanse minime la accederea între primele șase echipe din Liga 2, Petrolul a rămas astăzi fără antrenor. Antrenorul a ajuns ajuns la o înțelegere amiabilă cu șefii pentru rezilierea contractului, iar în această dimineață a mers la bază pentru a-și lua la revedere la jucătorii care se pregătesc pentru meciul cu U Cluj.

Viorel Moldovan nu este singurul care părăsește echipa din Ploiești. Antrenorul secund Francisc Dican și preparatorul fizic Stelian Isac pleacă la rândul lor. „FC Petrolul Ploiești le mulțumește tuturor pentru munca depusă și le urează mult succes în carieră”, se arată pe site-ul „lupilor galbeni”.

În perioada imediat următoare va fi stabilită noua componență a staffului tehnic, decizia urmând să fie luată după o ședință a Consiliului Director - comunicat Petrolul Ploiești

Petrolul este pe locul 10 în Liga 2, la patru puncte în urma liderului ASU Poli Timișoara, și păstrează șanse matematice la o clasare în play-off.

Mesajul lui Viorel Moldovan, după despărțirea de Petrolul

Dragi iubitori ai Petrolului, 

Mi-am dorit foarte mult să vă mulțumesc tuturor la capătul acestei experiențe. Vă garantez că am muncit cu tot sufletul și am folosit toată experiența mea pentru a readuce Petrolul acolo unde îi este locul. Poate sunt eu ghinionist, poate nu s-au aliniat astrele așa cum și-a dorit toată suflarea ploieșteană, dar sunt trist că una dintre cele mai frumoase echipe din România iese, în acest mod, din lupta pentru promovare. 

Din păcate, rezultatele din teren nu au fost mereu așa cum mi-am dorit. Îmi pare rău pentru dezamăgirea pe care am produs-o celor care își doreau mai mult. La finalul acestei etape vreau să mulțumesc conducerii, jucătorilor și tututor celor care au fost alături de echipă. Sunt convins că Petrolul o să revină în Liga 1
- fcpetrolul.ro

Fanii nu-l mai voiau pe Moldovan la Petrolul

După 0-1 cu CS Miovenii, fanii Petrolului au protestat împotriva antrenorului, jucătorilor și a conducerii.

„Greseala a fost a conducerii clubului, care nu l-a demis pe Moldovan acum 4-5 etape, când se vedea că echipa nu joacă nimic. Nu trebuia adus acest mercenar pentru care Ploiesti nu înseamnă absolut nimic.El a venit numai pentru bani, batandu-și joc de noi, cei care iubim acest oraș. Va avea oare demnitatea să renunțe și să recunoască că a greșit ? Poate va rămâne să-și încaseze toți banii din contract. Moldovan a fost pentru Rapid....era singura șansă să producă surpriza....chiar sunteți chiori???”
 – mesajul fanilor lui Petrolul

Citește mai multe știri din Liga 2

Arbitraj scandalos în Liga 2! Petrolul poate rata play-off-ul din cauza unor gafe IREALE: „Să ieși așa din cursă?”

Revoltă fără precedent la Ploiești, după ce Petrolul a pierdut un meci capital pentru play-off: „Acești nenorociți și-au bătut joc de mii de suporteri!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
balderis
balderis  •  23 Martie 2021, 18:08

Acuma băieți , la modul cel mai sincer , în meciul cu Rapid , ambele goluri ale Petrolului , au fost grave erori de arbitraj , sau ați uitat !!!

959305824901118
Sergiu Costin  •  23 Martie 2021, 10:26

toate *** care capuseaza clubul (Mihai Dogaru) de catva ani de zile, care sunt slugile "marelui veolia" sa plece de urgenta. Singurul rol in club este sa asigure ca tot ce comanda "guru veolia" este aprobat in CA prin ridicarea mainii, niste *** care nu au ce cauta in curtea clubului !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rapidistul
rapidistul  •  22 Martie 2021, 13:10

Petrolul Ploiesti a facut o greseala prin a-l demite pe Viorel Moldovan.Problema nu a fost la el,ci la conducere. Conducerea este vinovata 100% prin transferuri cam slabe pentru promovarea in liga 1,din punct de vedere al rezultatelor. Acum,solutia este sa gaseasca un antrenor{este recomandat sa fie unul care stie ce inseamna Petrolul} si faca strategia de transferuri mult mai calitativa decat cea anterioara. Succes!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează