FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - DUNĂREA 0-1

PETROLUL. Viorel Moldovan: „Ne-am crezut prea buni! I-am atenționat toată săptămâna pe jucători”

Viorel Moldovan, 48 de ani, antrenorul Petrolului, a vorbit la finalul meciului cu Dunărea Călărași, 0-1, din etapa #5 a Ligii 2. +19   FOTO
Viorel Moldovan, 48 de ani, antrenorul Petrolului, a vorbit la finalul meciului cu Dunărea Călărași, 0-1, din etapa #5 a Ligii 2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 20:57 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 22:27

Viorel Moldovan, 48 de ani, antrenorul Petrolului, a vorbit la finalul meciului cu Dunărea Călărași, 0-1, din etapa #5 a Ligii 2.

Vezi AICI programul etapei #5 din Liga 2

„Am pierdut 3 puncte importante, care ne duceau pe primul loc. I-am atenționat toată săptămână pe jucători că ne va aștepta un meci foarte dificil. După 3 victorii, ne-am văzut prea buni. Nu am avut concentrarea necesară în prima repriză să marcăm. 

A fost o lipsă de inspirație, mai ales în prima repriză. Trebuia să dăm gol. Le-am spus că nu am realizat absolut nimic după cele 3 victorii. Oricum, am distrus această aură pozitivă pe care am creat-o în urma ultimelor victorii. Aș fi vrut să încercăm mai mult poarta de la distanță. Nu am făcut acest lucru”, a declarat Moldovan la Look Sport.

Suntem bucuroşi că am revenit din nou în primele 6. Avem şi acel meci în care am stat, pentru că aşa e programarea. 

Am avut un meci foarte greu azi, ştiam că Petrolul e o echipă, după părerea mea, foarte, foarte bună.

Am profitat şi de acea superioritate şi, până la urmă, ăsta e fotbalul, astăzi am obţinut 3 puncte. Crezi în victorie de când intri pe teren. Într-adevăr, îţi mai trebuie şi un dram de noroc. Astăzi l-am avut
Cristi Pustai, antrenor Dunărea Călărași

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Petrolul - Dunărea Călărași 0-1

+15 FOTO

Clasament Liga 2

Citește mai multe știri din Liga 2:

Rapid se întărește pentru lupta la promovare! Încă 2 jucători au ajuns sub comanda lui Iencsi

Au uitat de protocol: zeci de oameni în tribune la Comuna Recea - Rapid! Înghesuială și la gardul stadionului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Septembrie 2020, 06:28

Dle Moldovan, v-ati intrebat vreodata daca dvs sunteti un antrenor "pagubos" care niciodata nu va reusi sa conduca o echipa spre victorie finala - recte promovare sau scaparea de la retrogradare? Nu sunteti facut pentru a antrena o echipa! Degeaba aveti vocatie si, banuiesc stiinta, daca nu sunteti in stare sa insuflati celor pe care ii antrenati cerbicia si dorinta de a castiga?! Vocatia dvs nu este cea de antrenor, aceea de un fel de "dascal" care preda in van unor "elevi" care sunt "surzi" si cu "mintile" in alta parte! Nu aveti acea "znaga"!!! Ii vedeti pe Dan Petrescu sau pe Leo Grozavu ca se plang ca niste "babe"? Nu sunteti facut dintr-un aluat dur si ferm, ci sunteti tratat ca pe un antrenor care spune tot timpul: "Hai mai baieti, hai, jucati, jucati si voi si castigati!". Lasati-va de aceasta meserie! Aseara ati facut o demonstratie de cum nu se joaca in fata unei echipe gen "aparare pe trei randuri!". Ati inteles ca nu sunteti capabil sa oferiti solutii in fata unor echipe care stau cu "fundu-n poarta"?

102986354851652
Geo Stan  •  27 Septembrie 2020, 03:37

Dati-l afara,e cel mai slab antrenor.E amator in ale antrenoratului.A distrus o echipa frumoasa (Chindia) ,o va distruge si pe Petrolul.Dati-l afara pina nu va fi prea tarziu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează