FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

Planul lui Gigi! Familia Becali a pregătit prime speciale pentru promovarea în Liga 1: "O să le dau tuturor cu Clinceniul în cap"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 13:46

Gigi Becali vrea să dea lovitura și în Liga a 2-a cu Academica Cliceni, echipă care aparține de municipalitate, dar este finanțată în mare parte de patronul FCSB prin Vasile Geambazi.

Mai mulți juniori de la FCSB sunt împrumutați la Clinceni, iar, conform Pro X, Geambazi le-a promis jucătorilor ilfoveni câte 10.000 de euro pentru promovarea în Liga 1.

"Promovarea Clinceniului ar fi o mare palmă pentru toți specialiștii care spun că se pricep la fotbal și că eu nu mă pricep. Să vadă toată lumea că Becali poate face fotbal și la Clinceni.

O să le dau tuturor cu Clinceniul în cap! Nu ar fi nicio problemă dacă echipa promovează. E adevărat că Vasi a finanțat, dar clubul este organizație non profit, nu este societate comercială", a spus Becali, conform sursei citate.

 CITEȘTE ȘI:

Gestul lui Florinel Coman după vorbele lui Becali » Patronul FCSB a spus tot: "El de-aia a făcut așa. Dacă ești vagabond, nu ajungi fotbalist"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
albalbastru72
albalbastru72  •  29 Noiembrie 2018, 04:36

Jiji deja trebuie sa-si faca iar valiza pentru ca a votat ilegal la referendum.Dosarul e pus in sertarel alaturi de altele si cum ia putin viteza cum il loveste justitia cu un dosar peste bot.

lake1001
lake1001  •  28 Noiembrie 2018, 22:29
Postat de Radu Fifea pe 28 Noiembrie 2018, 20:03

Procesul asta arata ca esti prost de puti si mai si semnalizezi.

De ce nu cenzurati cuvintele murdare ale acestui personaj ? Pentru ca sunt Pro ?

rjka
rjka  •  28 Noiembrie 2018, 22:13
Postat de Radu Fifea pe 28 Noiembrie 2018, 20:03

Procesul asta arata ca esti prost de puti si mai si semnalizezi.

Procesul asta a demonstrat pana acum un lucru foarte clar, fc fcsb nu e Steaua restu sunt pupatori in f...ND a lui jiji becalioti de meserie sau susținători de finanțator care cred altceva ,de cât ce spun actele , dar pe samantaromanelari chiar nu trebui săi băgăm in seama iei vor rămâne întotdeauna cu sloganul nea jiji urcate pe Maybach .

Vezi toate comentariile (41)
Comentează