FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Pleacă Daniel Pancu de la Rapid? Mesajul lui Ovidiu Burcă: „Nu e singur împotriva tuturor, dar trebuie să înțeleagă niște lucuri”

Articol de , - Publicat marti, 10 septembrie 2019 16:36

Ovidiu Burcă, președintele celor de la Rapid, a vorbit în conferința de azi și despre antrenorul Daniel Pancu, față de care manifestă susținere totală în ciuda startului modest de campionat, în care giuleștenii au avut două înfrângeri în șase etape. 

„E primul moment în care îl simt pe Pancu dezmăgit și trist, dar e un moment care trebuia să apară în viața echipei 

Dar Pancu nu e singur împotriva tuturor! Are tot sprijinul nostru, i-am pus la dispoziție jucători buni. Știe fotbal, l-am văzut cât e de preocupat și de pasionat. Are nevoie de răbdare. N-am pus niciodată presiune, n-am zic că trebuie să promovăm în acest an. E destul de dificil să promovezi dintr-o ligă în alta în ani consecutivi. Și el trebuie să înțeleagă că acționarii care există în acest moment în club nu au venit pentru a sta aici un an de zile. Viitorul clubului nu e influențat de ceea ce se întâmplă acum, acționarii au un plan de investiții pe termen lung.

Daniel trebuie să fie mai liniștit, mai echilibrat, sunt ferm convins că va reuși să creeze o echipă competitivă. Dacă nu vom promova, dar vom avea o echipă competitivă,  vom fi mulțumiți. El e cel mai important simbol al Rapidului din acest moment și e normal să aibă unele simțiri și unele trăiri. Trăim cu presiunea acestui mare club pe umeri, dar nu cred că se pune problema să-i treacă prin minte să plece”, a spus Burcă, în timpul conferinței de azi. 

Vezi și: 

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, conferință tranșantă: „Există un blocaj mental, Pancu e dezamăgit” » Prima schimbare: „E nevoie de altă metodologie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  11 Septembrie 2019, 10:11

Asadar, Pancone nu are de ce sa se streseze. Nu va fi 'alungat'. Sa fie atent la detalii si la magia Ligii I. Rabdare si munca. Multa munca la nivel profesionist.

magura
magura  •  11 Septembrie 2019, 06:06

Titlu aiuristic cu alt continut, tipic gsp.

rocky2
rocky2  •  11 Septembrie 2019, 01:19

Nu Pancone e problema la Rapid! Inca nu avem echipa de prima liga, punct!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează