FOTBAL  »  LIGA 2  »  SERIA B2 / CS U CRAIOVA - FC OLT 2-1

Pleşan vrea ambele Craiove pe prima scenă: ”Împreună în Liga 1!”

În urmă cu un deceniu, Pleșan (dreapta) a jucat și la Știința lui Mititelu // Foto: Bogdan Dănescu
În urmă cu un deceniu, Pleșan (dreapta) a jucat și la Știința lui Mititelu // Foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2013 19:34

Pleşan şi Curelea sînt pacifişti. Au adus victoria celor de la CS U şi spun că ar vrea ca şi Ştiinţa lui Mititelu să promoveze în prima divizie, alături de echipa lor.

CS Universitatea ţine aproape de rivala FC Universitatea. Curelea şi Pleşan, la primele lor goluri în tricoul CraiOlguţei, au adus victoria cu 2-1 în meciul cu FC Olt, revenind pe tabelă, în 10 oameni, după ce-au fost conduşi şi au avut un jucător eliminat în minutul 3!

"Sîntem echipa Craiovei, am demonstrat că merităm să îmbrăcăm aceste tricouri! Cum să fim favorizaţi de FRF?! Am jucat aproape tot meciul cu un om în minus, am început de la 0-1, dar tot am cîştigat. Înseamnă că sîntem o trupă mare", a spus Pleşan, autorul golului victoriei.

"Am alergat dublu, iar faptul că avem un grup puternic ne-a adus victoria, deşi deciziile arbitrilor ne-au dezavantajat tot timpul. Mă bucur că ambele formaţii din Craiova sînt pe primele două locuri", a spus şi Curelea.

Scandal la disco
Team managerul CS U, Silvian Cristescu, a fost implicat într-un incident într-un club din Craiova, ieri dimineaţă în jurul orei 3:00. Conform fanatik.ro, oficialul a fost făcut făcut "trădător" de un suporter al FC U, lucrurile ar fi degenerat, iar Cristescu ar fi fost lovit de ultras. "Nu e adevărat, tipul m-a pupat de m-a albit, apoi l-au dat bodyguarzii afară", a susţinut Cristescu.

Sincer, îmi doresc să promovăm şi noi, şi FC U Craiova, să fie cît mai mult fotbal în oraş. Craiova a fost privată de fotbal de calitate, nu e drept" (Mihăiţă Pleşan, mijlocaş CS U Craiova)

INBOX
- De-abia revenit după ce i s-a diminuat suspendarea de la 8 la 3 etape, Silviu Izvoranu a fost eliminat în minutul 3 al meciului cu FC Olt. "Finul meu Izvoranu trebuie să dea o masă, o bere, l-am salvat şi pe el. Oricum, nu a fost fază să primească direct cartonaş roşu, mai era şi Cîrjă în zonă", a comentat Pleşan.
- Azi, la ora 12:00, CS Universitatea îşi deschide un magazin oficial cu produse pentru suporteri, în centrul oraşului, zona English Park. Un tricou de joc ca al lui Ferfelea şi al colegilor săi costă 124,99 lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
stiinta.until.death
stiinta.until.death  •  28 Octombrie 2013, 11:39

Participa la sondaj: ://www.petitie-on-line.net/sondaj-s52052040.html (fara primele 2 cratime).

gazistu
gazistu  •  28 Octombrie 2013, 11:08

"la pupat de la albit" :)))))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Octombrie 2013, 09:37

Suntem prea buni pentru UCL...ne pregatim pentru CIG...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează