FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Poli are Rover. Golgheterul din B2 vine la Timişoara!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 decembrie 2011 12:56

Poli Timişoara şi-a asigurat serviciile golgheterului seriei vestice din Liga a II-a. Rover Cârstea s-a înţeles cu gruparea alb-violetă, urmând a evolua pe „Dan Păltinişanu” cel puţin până în vară, sub formă de împrumut. 

Presa piteşteană a anunţat ieri transferul lui Rover Cârstea de la FC Argeş la Poli. Golgheterul ligii secunde, cu 10 reuşite în turul de campionat, va evolua pe Bega sub formă de împrumut până în vară. În cazul în care va confirma, alb-violeţii vor fi nevoiţi să plătească 200.000 de euro formaţiei din Trivale, care va deţine şi 35% din drepturile sale federative. În ceea ce priveşte salariul noului atacant al Politehnicii, acesta se va situa în jurul sumei de 4.000 de euro pe lună, conform argeseanul.com.

Mutarea a fost confirmată atât de conducerea Politehnicii, cât şi de cea a lui FC Argeş, urmând ca actele să se semneze în primele zile ale lui 2012. Rover Cârstea are 22 de ani şi e un produs 100% al fotbalului piteştean.În ultimul an şi jumătate, a strâns 35 de prezenţe în liga secundă pentru gruparea din Trivale, marcând 15 goluri. Cârstea se află pe lista priorităţilor conducerii lui Poli pentru această iarnă încă de acum o lună şi jumătate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează