FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

VIDEO Scandal MONSTRU în lupta pentru play-off-ul din Liga 2: „Masacru! Nu mai pot să tac”

Unirea Slobozia a pierdut meciul de la Iași, scor 1-3, în runda cu numărul 13 din Liga 2. Adrian Mihalcea (45 de ani), antrenorul ialomițenilor, a lansat un atac dur la adresa brigăzii de arbitri.
Unirea Slobozia a pierdut meciul de la Iași, scor 1-3, în runda cu numărul 13 din Liga 2. Adrian Mihalcea (45 de ani), antrenorul ialomițenilor, a lansat un atac dur la adresa brigăzii de arbitri.

Articol de - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 17:30 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 17:52

Unirea Slobozia a pierdut meciul de la Iași, scor 1-3, în runda cu numărul 13 din Liga 2. Adrian Mihalcea (45 de ani), antrenorul ialomițenilor, a lansat un atac dur la adresa brigăzii de arbitri. 

Poli Iași și Unirea Slobozia sunt două dintre formațiile care încă speră la un loc de play-off în Liga 2. În meciul direct de astăzi, ialomițenii au deschis scorul în minutul 12, prin Bolohan, dar au cedat în partea secundă. Adrian Mihalcea aruncă întreaga responsabilitate pe seama arbitrilor. 

Adrian Mihalcea atacă după Poli Iași - Unirea Slobozia 3-1

„Este clar că deranjăm pe cineva. Cum altfel pot cataloga greșelile repetate împotriva noastră? La Buzău gazdele au avut un penalty văzut doar de arbitru. Astăzi, masacru la Iași, toți cei patru jucători aflați la limita suspendării au primit cartonașe. 

Vine apoi o eliminare gratuită și golul egalizator după o semnalizare de la tușă. Nu mai pot să tac”, a spus Adrian Mihalcea la Metropola TV.

Fazele incriminate de Mihalcea în Poli Iași - Unirea Slobozia

În minutul 56, la scorul de 1-0 pentru Unirea, Ionuț Coadă a văzut al doilea cartonaș galben din partea „centralului” Bogdan Dumitrache. Faza este una neclară. Mijlocașul oaspeților cere, într-adevăr, un aut de poartă, dar pe înregistrarea partidei nu se aud cuvinte jignitoare. Avertismentul este arătat pentru proteste. 

A doua fază contestată a avut loc în minutul 74, tot la scorul de 1-0 pentru Unirea, când arbitrul asistent Nicolae Petre a validat un gol la limită, după o centrare din corner. Unghiul înregistrării nu elucidează misterul, dacă portarul Cristian Gurău a scăpat mingea dincolo de linia porții. Adrian Mihalcea a protestat vehement și a văzut cartonașul roșu.

Unirea Slobozia, comunicat acid după înfrângerea de la Iași

„Din pacate, partida, de altfel una extrem de reusita din partea noastra, a fost umbrita de doua decizii catastrofale ale brigazii de arbitri condusa de Bogdan Dumitrache. 

Prima dintre ele, in minutul 56, al doilea cartonas galben pentru jucatorul nostru Ionut Coada. Mijlocasului nostru i-a fost acordat al doilea avertisment fara vreun motiv intemeiat, probabil pentru ca pana atunci gazdele inca nu se apropiasera periculos de poarta noastra si rezultatul de pe tabela, 0-1, nu ar fi convenit. Toti oficialii prezenti in stadion la acest joc au ramas consternati de decizia arbitrului Dumitrache. 

Cea de-a doua eroare majora, in minutul 74, cand arbitrul asistent Nicolae Petre a “inventat” un gol numai de el vazut dupa un corner al gazdelor. Chipurile, portarul nostru, Cristian Gurau, si-ar fi introdus singur mingea in poarta, dupa ce a retinut o centrare. 

Pentru profani, goalkeeper-ul nostru masoara 1,94 metri inaltime iar alonja bratelor i-ar fi permis sa se afle si la 3 metri in spatele liniei portii si tot ar fi tinut mingea in joc. VAR-ul de la tusa a “vazut” insa altceva, desi se afla la aproape 40 de metri de faza”, se arată în comunicatul emis de Unirea Slobozia. 

Poli Iași și Unirea Slobozia visează la play-off

În urma acestui rezultat, Unirea Slobozia rămâne pe locul 8 în Liga 2, cu 19 puncte. Distanța până la zona play-off-ului se mărește, având de recuperat îna cest moment 6 puncte. Poli Iași obține a doua victorie consecutivă și ajunge la 18 puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

EXCLUSIV / VIDEO Sory Diarra, golgeter la Petrolul, își spune povestea dramatică: „Mi-am pierdut ambii părinți, dar fratele meu a făcut totul ca eu să devin fotbalist”

EXCLUSIV UPDATE Decizia în cazul scandalului de rasism de la Astra - Petrolul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fiji
fiji  •  07 Noiembrie 2021, 13:14

Măi, Mihalcea, măi! Zici că voi sunteți atât de valoroși încât "deranjați" pe cineva? Păi, află că, într-adevăr, deranjezi pe toată lumea care îți ascultă inepțiile pe care le debitezi atunci când nu ai bărbăția de a accepta o înfrângere sportivă. Asta ca să nu mai vorbim de "calitățile" tale de antrenor.

715333876085063
Madalin Mataragiu  •  07 Noiembrie 2021, 11:19

astia pierd puncte si arbitrii fac pe ei munca de o saptamana e facuta praf de arbitrii ca astia trebuie scosi din arbitraj asta e solutia aici e hotie pe fata fara rusine

dubluv
dubluv  •  06 Noiembrie 2021, 18:47

pentru autorul Lupan: Pentru proteste se da cartonas galben, pentru jigniri sau insulte se da cartonas rosu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează