FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Pompiliu Stoica: "Alba Iulia este principala contracanditată la promovare"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2010 00:00

Fostul jucător al Stelei a fost învestit de antrenorul Vivi Răchită cu banderola de căpitan la Petrolul - echipă cu care îşi doreşte să schimbe FC Silvania cu Steaua ca adversară, începând din sezonul viitor. Pe de altă parte, "Pompi" îşi aduce aminte cu plăcere despre fostul său coleg de la lotul naţional de juniori, este vorba despre zălăuanul Paul Barna.

 

Fostul jucător al Stelei a fost investit de antrenorul Vivi Răchită cu banderola de căpitan la Petrolul - echipă cu care îşi doreşte să schimbe FC Silvania cu Steaua ca adversară, începând din sezonul viitor. Până să evolueze din nou pe Ghencea, fostul stelist se duelează cu formaţii precum FC Silvania Şimleu, FC Bihor sau Voinţa Sibiu. Nu i se pare un lucru ruşinos şi ne asigură că la anul va reveni cu Petrolul în Liga I, astfel că va putea fi prezent la marile meciuri, cu Steaua, Dinamo sau Rapid.


La final de meci, "Pompi" a acordat câteva scurte declaraţii, dar a făcut şi o incursiune în timp, aducându-şi aminte cu plăcere despre zălăuanul Paul Barna, cu care a fost coleg la lotul naţional de juniori. Din păcate, la doar 34 de ani, Barna a renunţat de ani buni la fotbalul de performanţă, iar acum a ratat întâlnirea cu fostul său coleg de la lotul naţional, deoarece se află la muncă, în Spania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează