FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSMA IAŞI

Popa sarcastic: ”Crăciunescu să nu mai plîngă la televizor. Cu Viitorul vrem arbitri din Mamaia şi Ovidiu! Sau din India şi Congo” ;)

Ionuț Popa consideră că jocurile de culise decid promovatele în Liga 1
Ionuț Popa consideră că jocurile de culise decid promovatele în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 19:07

Uneori ironic, alteori glumeţ, Ionuţ Popa a comentat în stil propriu şi situaţia din liga secundă, în special cea legată de arbitraj.

Antrenorul lui CSMS Iaşi a răbufnit după ce, la finalul partidei cu FCM Bacău (1-0), preşedintele clubului moldovean, Florin Prunea, a demisionat deoarece ”promovarea se joacă mai mult prin birouri”.

"I-am propus lui Florin să ramînă şi să ne schimbăm obiectivul. Să jucăm cît se poate de bine şi să-i facem pe cei de la Delta Tulcea şi de la Viitorul Constanta să-şi mănînce toţi banii! Oricum, dacă vor promova, aceste echipe vor fi ciuca bătăilor în Liga I”, a declarat Popa, potrivit iasisport.

A venit apoi cu altă ideea: ”Trebuie sa fim alături de conducerea CCA în politica ei de promovare a arbitrilor! De aceea, cu Viitorul Constanţa, în jocul de miercuri, vreau arbitri din Mamaia şi Ovidiu, din zona bronzată a ţării. Arbitri străini? Nu sîntem de acord decît cu cei din India şi Congo! Am încredere mare în domnul Crăciunescu. Am o singură rugăminte la dumnealui. Să fie bărbat, să nu mai plîngă la televizor! Eu sînt total de partea lui!"

Citeşte şi Prunea a demisionat deoarece ”promovarea se joacă în birouri”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
assf
assf  •  21 Aprilie 2012, 16:29

bravo popica unul dintre cei mai buni antenori ..tu sumudica grigoras :) ..hai antrenor la medias.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează