FOTBAL  »  LIGA 2  »  PAGINĂ

Portarul naționalei U21 are parte de un tur de forță! Două meciuri în nici 24 de ore

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 14:59

Relu Stoian, portarul titular al echipei Juventus Bucureşti, va avea parte de un adevărat tur de forţă în decurs de doar câteva zeci de ore.

Fotbalistul echipei conduse de Gheorghe Chivorchian este convocat la echipa naţională Under 21 pentru dubla cu Luxemburg şi Danemarca.

Portarul va ajunge la timp în Capitală, cu ajutorul clubului bucureştean, de la Mediaş, unde este disputa cu Luxemburg, pentru a îmbrăca tricoul echipei antrenate de Daniel Opriţa în jocul de mâine după amiază cu CS Afumaţi.

Juventus, cu Relu Stoian între buturi, are cea mai bună apărare din eşalonul secund, alături de UTA Bătrâna Doamnă şi Olimpia Satu Mare, toate aceste grupări primind doar câte două goluri primite în patru partide desfăşurate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează