FOTBAL  »  LIGA 2  »  POZA ZILEI

Poza zilei: portarul care joacă la Rapid şi are tatuat imnul Craiovei » Gogoaşă eterna Terra Nova

foto: Ștefan Constantin
foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 11:33

Personajul tatuat din imagine este portarul lui Rapid CFR Suceava, se numeşte Aurel Preda, dar este mai cunoscut după porecla pe care o poartă inscripţionată şi pe tricou: Gogoaşă. Interesant nu este neapărat felul în care apără Gogoaşă al nostru, ci textul pe care îl are "săpat" în piele, care este nici mai mult nici mai puţin decît imnul Universităţii Craiova!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
deuxex
deuxex  •  07 Decembrie 2012, 15:58

In primul rand, portarul se numeste ANDREI Preda, nu Aurel! Mai documentati-va! In al doilea rand, Andrei a fost unul dintre portarii reprezentativelor de juniori ale Romaniei, avand cateva zeci de meciuri sub tricolor pentru aceste echipe. In al treilea rand, in urma unui meci cu Dinamo (meci pe care l-a urmarit din tribuna, din mijlocul galeriei), Andrei a primit interdictie pe stadioane pentru 3 ani in urma unor incidente intre membrii peluzei si fortele de ordine (se intampla asta in anul in care Stiinta promova in prima liga...), desi era al 3-lea portar al Universitatii Craiova. By Gruppo-Maxima.ro

alex90dinamo
alex90dinamo  •  05 Decembrie 2012, 20:35

E un portar bun. L-am vazut in toate meciurile jucate de Rapid CFR Suceava acasa in care a fost titular. E insa putin temperamental. Probabil sangele de oltean e de vina :)))

snae13
snae13  •  05 Decembrie 2012, 18:41

maxim respect........nu vad ce este asa rau in asta.......daca nu mai este Stiinta ce poate omul sa faca.......sa moara de foame?.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează