FOTBAL  »  LIGA 2  »  INVESTIȚII

Pregătiri pentru Liga 1! Clubul din Liga a 2-a care investește masiv pentru a fi gata de promovare

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 17:44

Chindia Târgoviște este pe primul loc în eșalonul secund și își face, clar, planuri de promovare.

Infrastructura de care se bucură clubul dâmbovițean este, însă, la acest moment, una departe de rigorile unei formații cu pretenții în lupta pentru accederea în primul eșalon.

Un prim pas către rezolvarea situației a fost făcut prin semnarea unui parteneriat cu FRF care va conduce la construirea unui teren sintetic, de dimensiuni regulamentare, care va fi dotat și cu o performantă instalație de nocturnă, în vecinătatea Complexului de Natație din Târgoviște.

În același timp s-a încheiat o expertiză complexă la arena Eugen Popescu care va fi reabilitată cu toate costurile aferente alocate de Primăria Târgoviște.

  • Chindia Târgoviște este pe primul loc în Liga a 2-a după 17 etape, cu 39 de puncte, unul peste Petrolul și două peste Snagov.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  22 Noiembrie 2018, 10:52

Deci sa inteleg ca o sa aiba 2 terenuri? Unul sintetic si cu nocturna facut de FRF, iar altul adica cel actual facut de primarie? In niciunul din cele 2 cazuri nu vad unde si/sau in ce investeste clubul conform titlului.

para.para
para.para  •  22 Noiembrie 2018, 10:50

Deci sa inteleg ca o sa aiba 2 terenuri? Unul sintetic si cu nocturna facut de FRF, iar altul adica cel actual facut de primarie?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează