FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Prejudiciu de 7 milioane euro! » Adrian Mititelu a fost audiat la DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 21:45

Fostul patron al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost audiat, ieri, de procurorii DIICOT în legătură cu un dosar de evaziuni fiscală început în 2006.

Adrian Mititelu a fost prezent la sediul DIICOT pentru a da explicaţii într-un dosar despre care şeful FRF, Mircea Sandu, făcea referire în vara anului trecut. "M-am adresat şi procurorului general, pentru că există un dosar din 2006 pe rolul DIICOT-ului, şi văd că nu s-a întîmplat nimic, un dosar întocmit de direcţia finanţelor publice Dolj. M-am adresat Poliţiei şi Parchetului, pentru ameninţări la adresa mea şi a familiei. Mititelu este la capăt de linie", declara "Naşul" în iulie 2012.

Conform unor surse din preajma lui Mititelu, acesta ar fi acuzat de rambursări ilegale de TVA în valoare de cîteva zeci de milioane de euro. Mai mult, surse judiciare susţin că el a fost anunţat oficial că s-a început urmărirea penală în cazul unui teren la preţ subevaluat, aducînd statului prejudicii de aproximativ şapte milioane de euro!

"Procurorii mi-au spus nişte tîmpenii, le-am mai răspuns de trei ori în ultimii şapte ani! Am înţeles ce înseamnă Mireca Sandu. E un abuz fără margini, numai tîmpenii!" (Adrian Mititelu, fost patron Universitatea Craiova)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
me_xxl
me_xxl  •  15 Februarie 2013, 19:42

Câștigi bani de acasă sau de la birou, in pauze. Bonus de inregistrare! 5$ Foarte important: inscrierea nu costa nimic si nu trebuie sa platiti niciodata ceva pentru serviciile platformei. Deasemenea, nu trebuie sa achitati nici o taxa. ://www.viespar.ro/?reff=65b81bb74a23b042302f47e52d12d955 (Nu uita sa intri pe adresa de e-mail si sa-ti activezi contul) Bafta!

protoss
protoss  •  14 Februarie 2013, 14:00

pai pana cand mai nemernicule, ai distrus echipa, puscaria te mananca, aia cu care amenintai tu pe toata lumea.

beby
beby  •  14 Februarie 2013, 13:15
Postat de fan_stiinta pe 14 Februarie 2013, 10:29

LA PUSCARIE ESCROCULE! Ai distrus Craiova! ESTI VINOVATUL NR 1 IN DISTRUGEREA UNIVERSITATII CRAIOVA! Povestile cu mitica si mircica (2 puscariabili si ei) sunt doar praf in ochii celor care iti cred balivernele. Cei doi mafioti (mitica si mircica) sunt vinovati IN PRIMUL RAND pentru dezastrul total din fotbalul Romanesc! Pentru crima asupra Universitatii Craiova este un singur vinovat: adrian marin mititelu, fiu de criminal, din booveni! Astept angajatii de la heditie spatiala sa injure (trebuie sa isi faca norma de 50 de postari zilnice proboovean)!!! :))

cel mai bun comentariu .... bv !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează