LIGA 2  ·  DACIA MIOVENI

Preşedintele Daciei Mioveni a suferit un incipient atac cerebral

Articol de — Joi, 25 Februarie 2010, 00:00

În urmă cu câteva zile, Ion Ţuţală, preşedintele clubului Dacia Mioveni, a suferit un incipient atac cerebral şi, după ce a fost internat trei zile în spital, a revenit la club pentru a pregăti meciul din prima etapă a returului, după care luni se va interna din nou.

„Săptămâna trecută m-am simţit rău, nu mai puteam vorbi coerent şi nu ştiam ce se întâmplă cu mine. Am fost internat în spital şi supus unui tratament riguros. Ieri am efectuat un tomograf şi medicii mi-au spus că am avut un incipient atac cerebral.

Pe fondul stresului, mi s-au spart patru vase de sânge. Acum sunt sub tratament, iar de luni mă voi interna din nou în spital”, spune preşedintele Daciei.

În vârstă de 51 de ani, Ion Ţuţală este preşedintele clubului Dacia din anul 2000, atunci când s-a înfiinţat clubul care în anul 2007 a activat în Liga I, iar acum are ca obiectiv promovarea din nou în prima ligă.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1