FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Prețul biletelor la Dinamo - FC Argeș: cât costă cele mai ieftine tichete

Dinamo speră în cel puțin 20.000 de fani la meciul de baraj cu FC Argeș de pe Arena Națională, piteștenii susțin că vor avea și ei în jur de 1.000 de susținători la partida de luni seară, de la ora 20:00/ foto: Cristi Preda (GSP)
Dinamo speră în cel puțin 20.000 de fani la meciul de baraj cu FC Argeș de pe Arena Națională, piteștenii susțin că vor avea și ei în jur de 1.000 de susținători la partida de luni seară, de la ora 20:00/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 19:41 / Actualizat marti, 23 mai 2023 21:34

Dinamo speră în cel puțin 20.000 de fani la meciul de baraj cu FC Argeș de pe Arena Națională, piteștenii susțin că vor avea și ei în jur de 1.000 de susținători la partida de luni seară, de la ora 20:00

  • Dinamo - FC Argeș are loc luni, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo - FC Argeș se dispută pe Arena Națională, prima manșă a barajului de promovare/retrogradare, luni, de la ora 20:00. Suporterii celor două grupări au fost furioși că partida nu s-a disputat în week-end, dar se anunță, totuși, o prezență considerabilă pe cel mai mare stadion al țării.

Dinamo așteptată de rivali în Liga 1! Totuși, este creditată cu șansa a doua cu FC Argeș: „Una e ce mi-aș dori”
DINAMO
Dinamo așteptată de rivali în Liga 1! Totuși, este creditată cu șansa a doua cu FC Argeș: „Una e ce mi-aș dori”

Pe câți fani se bazează dinamoviștii la prima finală pentru Liga 1: 20.000 de „câini roșii”

Dinamoviștii au început deja să se încurajeze în mediul online pentru a cumpăra cât mai multe tichete la meciul cu formația din Trivale. În ceea ce-i privește pe oaspeți, conducerea clubului argeșean este de părere că „vor fi între 500 și 1.000 de susținători ai alb-violeților, în condițiile în care am acceptat ca meciul să se joace luni”.

„Ia-ți bilet din timp și asigură-te că vei fi prezent la stadion, într-o atmosferă extraordinară, creată de suporterii noștri!” este mesajul transmis de liderii din PCH suporterilor din țară și din străinătate. Roș-albii se bazează că vor fi aproximativ 20.000 de fani la meci, care să pună presiune maximă pe formația antrenată de Bogdan Vintilă.

Programul caselor de bilete pentru Dinamo - FC Argeș

Biletele se pot achiziționa online, iar acestea pot fi folosite la stadion atât în format digital, cât și fizic, printate, la punctele de acces ale Național Arena. De asemenea, se pot achiziționa și fizic, conform programului:

  • Vineri 16:00 - 20:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Sâmbătă 10:00 - 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Duminică 10:00 - 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Luni 13:00 - 20:45 – casa de bilete Arena Națională.

Abonații vor primi invitații în zone echivalente cu abonamentul. În ceea ce îi privește pe abonații din Peluza Sud, care vor primi invitații în sectorul 111 de la Tribuna 2. De asemenea, „Family Zone” este disponibil la acest meci, pentru copiii până la 14 ani, la tribuna 2, inelul 2. Preț - 40 de lei adult, 10 lei copil până în 14 ani.

15.000de suporteri dinamoviști au asistat la ultimul meci de acasă al ”câinilor”, pe 15 mai, pe Arena Națională, contra celor de la CSA Steaua (3-0)

Prețurile pornesc de la 19,48 lei!

Prețurile tichetelor pornesc de la 19,48 lei, în zona peluzei! O trimitere subtilă la anul fondării clubului din Ștefan cel Mare.

La tribuna 2, inel 1, prețul unui bilet este 40 de lei.

La VIP Albastru - 60 de lei, la VIP Roșu - 90 de lei.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Străinul care vrea să se întoarcă în România după aventura în Grecia: studiază mai multe oferte din Liga 1

Cristiano Bergodi și Ioan Ovidiu Sabău au același motto înaintea Cupei României de la Sibiu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
io.s_ge.
io.s_ge.  •  24 Mai 2023, 11:41

Facem tot, facem tot ce se poate, Mergem cât se poate de departe, Niciodată nu vom da in spate, DINAMO sentimente aparte!

georgatos01
georgatos01  •  24 Mai 2023, 11:19
Postat de balotelli pe 23 Mai 2023, 23:48

Anu' trecut ați jucat prima manșă la Cluj... iar în final s-a văzut că a fost un dezavantaj pentru Dinamo să dispute returul în Groapă. Presiunea rezultatului din tur s-a resimțit atunci, ... chiar și presiunea publicului și-a spus cuvântul... pentru că la momentul ăla erau alte pretenții. Acum fanii vor fi lângă echipă indiferent de rezultat,... aproape toți conștientizând faptul că alb-roșii pornesc cu șansa a doua. E mai ușor să abordezi un baraj din postura de outsider. Presiunea va fi pe cei de la Pitești, mai ales în retur, dacă Dinamo va obține o victorie luni... fie ea și la limită. N-am înțeles însă nemulțumirea fanilor, care ar fi vrut ca meciul să se joace în weekend. Au și uitat de perioada când umpleau Arena Națională la meciurile din cupele europene... care se disputau miercurea? Când vorbim de un meci cu o asemenea miză... data la care e programat ar trebui să fie ultima lor grijă. Cei care iubesc acest club... oricum vor fi acolo. Nu voi cântați aia cu "Fie vreme bună... fie vreme rea" ...? Eu aș vrea să jucați luni cu casa închisă... iar după returul de la Pitești... "fie ploaie, fie vânt, ... nu vreau să vă văd plângând!" Baftă! Și mai ușor cu lamentările, luați-vă și voi o zi două de concediu și puneți-o de-un sold-out istoric! Hai cu promovarea!... să ne vedem la toamnă în Superligă, într-o zi de luni, pe Cluj Arena! :-)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  24 Mai 2023, 09:53

Argesul merita sa pice pt ce i au facut la Prepelita...erau nou promovati dar play out ul nu era suficient pt ei..asa obraznicie n am mai vazut

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close