FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Brașovul se pregătește de debutul în Liga 2 » Nume importante în lotul lui Ilie Stan

Prezentare lot FC Brașov
Foto: Dan Potor +4   FOTO
Prezentare lot FC Brașov Foto: Dan Potor

Articol de - Publicat sambata, 31 iulie 2021 15:20 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 16:00

FC Brașov - ACS Viitorul Târgul Jiu este meciul de debut al brașovenilor în Liga 2. Partida poate fi urmărită în direct la TV de la ora 12:00 pe Digisport 1, Look Sport + și Telekom Sport, dar și LiveTEXT pe GSP.ro

Noul FC Brașov, gata de debutul oficial după ceva mai bine de o lună în care lucrurile s-au urnit destul de greu și multe aspecte au fost puse la punct din „mers”.

FC Brașov este gata de debutul oficial. Sâmbătă dimineață, jucătorii lui Ilie Stan au avut parte de ședința foto de dinaintea startului Ligii a 2-a, iar duminică, de la ora 12.00, vor primi vizita formației Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Cu un staff tehnic condus de Ilie Stan, FC Brașov Steagul Renaște are în lot cinci fotbaliști care au reușit promovarea alături de CSM Corona (al cărei loc a fost preluat de noua echipă) plus o mulțime de nume noi. 

Cele mai cunoscute, portarul Cezar Lungu și mijlocașul Vlad Mihalcea, care a fost la un pas să semneze cu Farul Constanța, însă care s-a întors acasă, la Brașov, după șase ani. 

Suntem dornici de a începe bine acest campionat, gata de sacrificiu. Jucătorii sunt gata să facă un efort maxim, iar în urma pregătirii, chiar dacă a fost întârziată, să avem rezultate bune. 

Viitorul Pandurii e semifinalistă de Cupă, o echipă puternică, cu jucători valoroși. Dar suntem pregătiți și vrem cele trei puncte!”, a spus antrenorul Ilie Stan. 

„Mă bucur că am ajuns din nou în Liga a 2-a și pentru echipa Brașovului. Va fi un sezon dificil, dar sper și cred că vom face o figură frumoasă și sperăm chiar la playoff. Este foarte important să începem cu dreptul”, a completat și căpitanul Marius Burlacu. 

Președintele „new FC Brașov” este Ioan Mărginean, care a activat, în trecut, în conducerile echipelor Unirea Alba Iulia, Extensiv Craiova, Universitatea Cluj sau Gaz Metan Mediaș, iar din staff-ul administrative fac parte și foștii jucători ai Brașovului, Mugurel Buga și Șerban Moraru. 

Lotul FC Brașov Steagul Renaște 

-Portari: Daniel Mutu, Cezar Lungu, David Gârniță 
-Fundași: Rareș Sburlea, Iulian Drăgoi, Marius Burlacu, Bruno Vasiu, Vlad Motroc, Daniel Dumbravă, Daniel Panait 
-Mijlocași: Radu Leonte, Gheorghe Anton, Alexandru Negrean, Răzvan Iorga, Iulian Roșu, Vlad Mihalcea, Horia Popa, Darius Ciopo, Andrei Lascu
-Atacanți: Maxim Iurcu, Marian Codrea 
-Antrenori: Ilie Stan, Romeo Surdu, Casian Maghici, Andrei Șanta (cu portarii), Florin Drăghici (preparator fizic).

FOTO. Prezentarea lotului celor de la Brașov:

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Liga 2, etapa #1 » Ultimul meci al zilei, Hermannstadt - Buzău se joaca acum

Investitori din Emirate în Liga 2: „Primul pas spre revenire”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
popicoo
popicoo  •  31 Iulie 2021, 16:52

Nu Brașovul se pregătește de liga 2, ci primarul, cu malformația asta de echipă (pe numele ei real Corona Scotch Club). Hai să informăm corect! Brașovul se pregătește de liga 3!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează