FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Pribegie la matineu » Sportul şi FC Maramureş şi-au găsit stadion cu două zile înainte de meciurile de azi

Şiman a închiriat arena din Giuleşti pentru a putea juca cu Buftea.
Şiman a închiriat arena din Giuleşti pentru a putea juca cu Buftea.

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 02:36

Sportul şi FC Maramureş şi-au găsit stadion cu doar două zile înainte de meciurile din această dimineaţă. La "studenţi", problemele celor 15 jucători aflaţi în conflict cu Şiman continuă.

Pustiită de echipe şi stîrnind un interes infim, liga a doua oferă, etapă de etapă, momente incredibile. Cu două zile înainte de etapa a 18-a, două dintre echipele care organizează meciuri chiar azi, Sportul şi FC Maramureş, nu dispuneau de teren propriu!

Soluţia din vecini
Sportul nu poate juca în Regie din cauza lipsei apei şi a reuşit să închirieze stadionul Giuleşti. Juventus, arena care i-a găzduit în prima etapă, şi-a închis porţile pentru trupa lui Şiman după scandalul de la meciul cu Farul. În afară de teren, persistă şi problemele celor 15 fotbalişti aflaţi în conflict cu patronul echipei.

"Noul antrenor, Ionuţ Voicu, ne-a spus că el pregăteşte doar juniorii. Nu şi pe noi! Ei se antrenează pe «Electromagnetica», noi ne-am strîns la cîte o miuţă pe sinteticul din «Regie». Au luat şi vreo 6 jucători liberi de contract de la desfiinţata Rapid II, nu fac faţă doar cu juniorii. Ei vor juca contra lui CS Buftea, noi ne prezentăm doar dacă primim citaţie", spun fotbaliştii.

Întorşi din turul României
FC Maramureş s-a pregătit toată iarna la Sibiu, însă, înaintea returului, a aflat că nu va mai putea evolua pe stadionul Voinţei! "Înainte de a treia etapă, am încercat să ne mutăm la Sighet, în nordul judeţului. A fost în regulă, însă stadionul nu întrunea condiţiile pentru liga a doua", comentează Dan Hotico, patronul maramureşenilor.

În criză de timp, a căutat sprijin chiar de la autorităţile locale. Chiar înainte de partida de azi, cu FC Olt, "minerii" au primit acceptul de a se întoarce la Baia Mare!

"Şiman ne pune în continuare beţe în roate. Deşi antrenorul nu vrea să ne pregătească, el ne ţine la echipă. Lui Novac şi Beţa le-a făcut recurs luni, cînd au fost declaraţi liberi. E groaznic"(fotbalist Sportul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
c_o_r
c_o_r  •  23 Martie 2013, 11:18

Ne mirăm că nu suntem în lumea bună a fotbalului. AICI e cauza. Nu pentru că Becali, Copos sau Badea fac și desfac, ci pentru că fotbalul de bază e la pământ.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează