FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASOCIAȚIA MUNICIPALĂ DE FOTBAL

Prima acţiune a noii conduceri AMFB! "E o schimbare în bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 18:36

Marian Lumânare, noul preşedinte al AMFB, a convocat prima Adunare Generală a AMFB pentru joi, 10 martie 2016, la ora 18:00.

Întâlnirea va avea loc la Casa Fotbalului, fiind prima acţiune oficială sub acţiunea noii conduceri a asociaţiei bucureştene, conduse până anul trecut de Vasile Avram.

"Deşi ordinea de zi cuprinde doar chestiuni formale, precum prezentarea bilanţului și a proiectului de buget, această acţiune arată şi o primă schimbare în cadrul AMFB: este pentru prima oară când Adunarea Generală are loc în sediul FRF, lucru care arată în mod clar o schimbare în bine în ceea ce priveşte relaţia AMFB-FRF", a fost mesajul asociaţiei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
powersteaua
powersteaua  •  09 Martie 2016, 23:17

Supermeci fc national sportul studentesc, super28gigelcoman, in mare forma si cu un super stang chiar si la 40 ani. Bravo siman ca nu inchizi echipa si forta fc national bucuresti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează