FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD

Probleme de sănătate pentru Ionuț Popa: „Abia mai vorbește și are probleme la un ochi”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 11:57

Ionuț Popa (65 de ani), antrenorul celor de la UTA Arad, trece printr-o perioadă dificilă din cauza unor probleme de sănătate. 

Libertatea  scrie că „Popică” abia mai vorbește și are probleme la un ochi, motiv pentru care nu a fost la ultimele două meciuri ale echipei.

Conform sursei citate, oficialii de la UTA i-ar căuta deja înlocuitor lui Ionuț Popa, favorit fiind Roland Nagy.

Ionuț Popa a vorbit despre problemele sale: „Am o problemă la ochiul drept. Mi s-a umflat. Fac acupunctură, masaj… La un meci de tenis cu piciorul, am fost lovit, la nivelul fileului, cu mingea și cu piciorul de adversar, în același timp. Se mai întâmplă, n-a fost nimic intenționat. La Iași am fost pentru a rezolva alte treburi, nu să fac analize”.

„Mister va face o spectroscopie (n.r. rezonanță magnetică la nivelul țesuturilor) la Timişoara. A fost la 5-6 doctori, la Timişoara, Arad, Iaşi, Budapesta, şi nimeni nu i-a dat de cap problemei. Prezenţa dânsului ar fi însemnat mult pentru echipă, iar faptul că nu a fost la teren s-a reflectat în modul cel mai negativ asupra vestiarului.

Băieţii au avut un şoc când el nu a apărut în vestiar. Am crezut că este un şoc motivaţional, dar nu a fost aşa”, a declarat antrenorul secund al celor de la UTA, Cristian Păcurar, conform TV Telekom Sport.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează