FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC SNAGOV

Probleme în Ilfov? Snagovul se destramă după plecarea lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2011 14:37

După ce Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei, a ales să plece în Liga I, unde o va antrena pe Concordia Chiajna, FC Snagov se află într-un mare impas

Conform ilfovsport.ro, fostul antrenor al Universităţii Craiova l-a luat la Concordia şi pe directorul sportiv Vlad Toader, iar doi din jucătorii de bază ai echipei, Viorel Dinu şi Roberto Iancu, au depus memorii la FRF pentru neplata salariilor restante. Aceeaşi sursă menţionează ca posibilă destinaţie pentru cei doi fotbalişti o altă echipă din Ilfov, CS Otopeni.

În plus, primarul Snagovului, Apostol Muşat, o persoană implicată în conducerea formaţiei, a fost recent audiat de către Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Motivul pentru care acesta a fost chemat de către DNA îl reprezintă acuze de luare de mită şi trafic de influenţă.

Pe marginea prăpastiei

FC Snagov nu este prima echipă care se confruntă cu grave probleme în această ediţie a ligii secunde. În seria I, Dumitru Sechelariu a ameninţat că va retrage echipa FCM Bacău din campionat, iar în cealaltă serie, două echipe au acuzat şi ele lipsa banilor şi, implicit, au menţionat că retragerea este foarte posibilă, Arieşul şi Gloria Bistriţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close