FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Probleme înaintea celui mai important meci » Cei mai importanți jucători nu pot fi folosiți

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2017 12:41

Olimpia Satu Mare a pierdut un moment important în lupta pentru primele locuri ale clasamentului din Liga a II-a în eşecul de pe teren propriu, 0-1, cu CS Afumaţi.

Sătmărenii merg, în etapa care urmează, la Sfântu Gheorghe, pentru disputa cu Sepsi, cu mari probleme de efectiv. Doi dintre jucătorii de bază sunt suspendaţi, cazurile lui Silviu Pană şi Heil.

Un altul, căpitanul grupării sătmărene, Cosmin Iuhas, a fost accidentat grav în meciul cu CS Afumaţi şi va pierde tot restul acestui sezon.

Jucătorul a efectuat un consult amănunţit la o clinică din Târgu Mureş şi va operat la ligamentale piciorului stâng.

Sepsi Sfântu Gheorghe- Olimpia Satu Mare este sâmbătă, de la ora 11.30, în cadrul etapei cu numărul 26 din cadrul eşalonului secund.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează