FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV

Probleme mari la ASSR Brașov! 7 jucători au părăsit echipa, iar antrenorul e îngrijorat

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 16:55

Echipa suporterilor brașoveni a avut un parcurs notabil în prima parte a campionatului în ciuda greutăților financiare permanente pe care le-au întâmpinat jucătorii antrenați de Florin Stângă.

Tocmai din acest motiv, la capătul turului de campionat încheiat pe locul patru, la cinci puncte în spatele liderului Turris Turnu Măgurele, șapte jucători au părăsit echipa.

"Îmi pare nespus de rău de situația creată. Făcusem, pentru prima oară în istoria fotbalistică a Brașovului, s-a creat o echipă competitivă doar cu jucători din zonă.

În condiții normale, cu alți doi fotbaliști aduși în această iarnă, ne băteam clar la promovarea în eșalonul secund”, a precizat Stângă.

"Ne vom baza, în retur, doar pe jucători tineri sperând într-o minune care să aducă, în sfârșit, normalitate și la Brașov pentru a putea pleca, apoi, sezonul viitor, de pe alte poziții în campionat. Eu rămân la echipă, căpitanul părăsește întotdeauna ultimul corabia", a precizat antrenorul brașovenilor la Sport Total FM.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează