FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

Probleme mari pentru Şiman! Ferfelea a făcut plîngere penală, urmează şi ceilalţi "studenţi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2013 19:05

Mijlocaşul Viorel Ferfelea a formulat o plîngere penală împotriva finanţatorului Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, pe care îl acuză de fals în înscrisuri oficiale.

"Am făcut o plîngere penală împotriva lui Vasile Şiman pentru ceea ce se întîmplă la Sportul. A adus acte pe care nu le mai ia nimeni în seamă în afara comisiilor sportive. A venit cu nişte dispoziţii de plată în care nu există semnătura mea şi în care scrie că am luat o mie de euro. Am fost declarat liber de contract pe fond, dar acum mi s-a băgat recurs. Cei de la club au venit cu dispoziţii de plată în care, pe lîngă faptul că îmi acoperă toată suma, mă scot şi dator cu vreo mie şi ceva de euro", a spus Ferfelea.

Viorel Ferfelea a afirmat că va trebui să se prezinte la antrenamentele echipei Sportul Studenţesc pînă la o decizie definitivă a instanţelor sportive. "Pînă nu se dă decizia definitivă, eu aparţin în continuare de clubul Sportul Studenţesc, dar unde aş putea să mă antrenez, cînd ei nu îmi oferă nimic dintre lucrurile pe care se obligă să le respecte?!

Am mai reclamat că nu îmi oferă condiţii pentru antrenament, că nu mă lasă să mă pregătesc. Am făcut o plîngere penală la care am adăugat actele false. El a venit cu un contract de închiriere, care nu era semnat nici de mine şi nici de proprietarul la care am stat", a completat Ferfelea.

Mijlocaşul este convins că plîngerea formulată de el împotriva lui Şiman va fi urmată şi de ceilalţi 14 coechipieri ai săi, care nu au fost lăsaţi să se antreneze la baza sportivă din Regie începînd cu luna ianuarie. "Gestul meu va fi urmat şi de ceilalţi colegi, chiar dacă vor cîştiga sau nu la comisii. În afara celor 15 jucători mai sînt şi alte persoane care au făcut plângere penală împotriva clubului, cei de la bucătărie, foştii angajaţi", a adăugat Ferfelea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 Septembrie 2013, 23:59

siman asta trebuie sa raspunda penal pt ce se inntampla cu copii astia .

dash.berlin
dash.berlin  •  09 Septembrie 2013, 23:58

pacat ce se intampla cu sportul

lolica123
lolica123  •  11 Aprilie 2013, 08:59

Sa mearga toti la U Craiova, ca o promoveaza sigur!!! Cu baietii astia de la Sportul si cu inca cativa de prin liga 2... se face echipa la craiova...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează