FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Programul inedit cu care atacă promovarea în Liga 1: „Ne pregătim pentru acest sezon, dar și pentru cel ce urmează” + Stadion nou în oraș?

FOTO: Facebook @FCArges1953
FOTO: Facebook @FCArges1953

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 20:47

La Pitești se fac planuri pentru reluarea campionatului. Ionuț Badea, antrenor la FC Argeș, pune la punct toate detaliile pentru ca echipa sa să fie gata de lupta pentru promovare. Totodată anunță că Primăria Pitești are în calcul o investiție într-un nou stadion

Pentru FC Argeș urmează o perioadă plină de evenimente care să pregătească echipa lui Ionuț Badea pentru bătălia promovării. Piteștenii sunt în play-off, pe locul 4, cu un singur punct în urma rivalei CS Mioveni, locul 2, dar cu dezavantajul rotunjirii după înjumătățirea punctelor. 

Cum arată clasamentul la startul play-off-ului în Liga 2

Teste pentru 40-50 de oameni 

Ionuț Badea, antrenor la FC Argeș, explică punct cu punct planul pe care echipa sa îl are în cele 7 săptămâni rămase până la primul joc oficial: „Vom sta în izolare la același hotel unde petreceam cantonamentele și înainte de pandemie. E aproape de bază, ceea ce e foarte bine. Stăm bine din punctul ăsta de vedere". 

Argeșenii sunt în așteptarea testelor pentru coronavirus, iar apoi băieții lui Ionuț Badea vor intra în cantonament: „Testăm 40-50 de oameni, pe toți cei care vor fi în contact cu băieții. Avem un tabel făcut, vor fi testați și bucătarii, toată lumea practic”.

 Se pregătește totul până în iarnă 

Tehnicianul piteștenilor va folosi perioada de pregătire până în iulie pentru a pune echipa la punct pentru toate lunile până în iarnă, atunci când cluburile vor intra din nou în vacanță:

„În cele două luni, jucătorii au avut programe individuale, treptat am crescut nivelul fizic, acum îl vom reduce din nou. Avem 7 săptămâni de pregătire, e o perioadă lungă, nu vom mai avea o perioadă precompetițională și pentru sezonul următor, așa că vom folosi aceste 7 săptămâni pentru pregătirea jucătorilor până în iarnă". 

Sistemul ales, de compromis 

Ionuț Badea e de acord cu faptul că UTA a fost dezavantajată de sistemul ales, însă crede că e greu ca echipa arădeană să-și piardă avantajul față de urmăritoare până la finalul campionatului: „E un lucru dat acest format, noi pregătiserăm revenirea pe teren la 13 iunie, vom juca abia în iulie. Avem timp să punem toate lucrurile la punct. A fost o soluție de compromis pentru a limita suferința. UTA este dezavantajată, puțin și Turris. Totuși diferențele n-au fost atât de mari încât să existe o viciere. N-aș vedea așa lucrurile. UTA e dezavantajată, dar nu perdantă. Avantajul e consistent". 

VIDEO /  De ce au fost alese doar primele 6 echipe pentru play-off în Liga 2?

Stadion nou la Pitești? 

Multe orașe din România au reușit ca în ultimii ani să acceseze fonduri pentru construirea unor noi arene. Târgu Jiu, Cluj, Craiova sau Ploiești sunt doar câteva exemple. Ionuț Badea anunță că un proiect similar este luat în discuție și la Pitești: „Au fost făcute renovări în continuu la stadion. Dar din ce știu, la nivel de tot ce înseamnă factor de decizie în județ și oraș există în plan un nou stadion. Există acest plan, rămâne de văzut cât poate fi dus la final".

17.000 de locuriar avea noul stadion conform proiectului anunțat de Primăria Pitești anul trecut 20 de milioane de euro ar urma să coste noua arenă a celor de la FC Argeș

 "Calculul hârtiei, indiferent care va fi el, e cumva limitat. Sunt doar 5 partide, se poate întâmpla orice. Chiar dacă o echipă e mai bună ca alta pe hârtie, se poate întâmpla orice" 

"Pentru suporterii noștri ar fi ceva fantastic să reușim o promovare. Primăria Pitești a făcut eforturi imense în ultima perioadă pentru această promovare. Ar fi o satisfacție imensă. Cel mai important lucru e ca această echipă plină de istorie să revină în Liga 1" 

- Ionuț Badea, antrenor FC Argeș

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

FC U Craiova se întărește pentru Liga 2! Adrian Mititelu și-a adus fotbalist de lot național: „La anul promovăm în Liga 1”

LIGA 2. Ilie Dumitrescu, după ce UTA s-a decis să meargă la TAS: „100% asta se va întâmpla!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează