FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

RADIO GSP » Mititelu le răspunde fanilor care l-au părăsit pentru echipa Primăriei: "Ei şi cu Piţurcă plănuiau distrugerea echipei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 18:33

Două dintre cele mai importante brigăzi din galeria Universităţii Craiova au emis un comunicat prin care anunţă că se alătură echipei Olguţei Vasilescu.

Adrian Mititelu se bucură de acest lucru, el anunţînd că acei oameni care lasă echipa nu sînt adevăraţii fani ai Universităţii Craiova.

"Sînt 12-13 indivizi care mă înjură de mulţi ani. Sînt conduşi de un fost puşcăriaş.

Liderul lor a fost prins furînd prin Italia şi este interzis pe stadioane. Ne-au dat o veste bună, au plecat nişte gherţoi din grupul suporterilor Universităţii Craiova.

Nişte neisprăţivi care s-au bucurat de excludere. Ei plănuiau cu Piţurcă distrugerea echipei. Toţi ultraşii din România o să rîdă de ei după acest comunicat.

Să nu îi credeţi în stare de a face un asemenea comunicat, e făcut de cineva din jurul lui Pavel Badea, probabil de un ziarist", a spus Adrian Mititelu la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
danne
danne  •  06 Septembrie 2013, 10:23

EU IUBESC ADEVARATA U.CRAIOVA ,CA IA E PASTORITA DE MITITELU, ASTA NU-MI POARE SCHIMBA SENTIMENTELE ,ASA CUM LE-A SCHIMBAT UNORA CARE SE DADEAU SUPORTERII "STIINTEI" DAR...DEFAPT N-AU FOST NICIODATA...........

savoss
savoss  •  05 Septembrie 2013, 19:18
Postat de stresul_tau pe 05 Septembrie 2013, 17:54

mergeti la severin sa-l incurajati pe mititelu si FCliteraU

O sa mergem si la Craiova sa o incurajam pe cea care te-a nascut! Au, si ce Uniune Europeana o sa-i dam!

stresul_tau
stresul_tau  •  05 Septembrie 2013, 17:56
Postat de liviu199 pe 05 Septembrie 2013, 12:37

Pai,Adriene,din cauza orgoliului tau prostesc si a grandomaniei tale noi stam de 2 ani fara fotbal in Craiova!Pana la urma si retrogradarea pe linie sportiva tot tie trebuie sa ti-o trecem in "palmares"!Credeam ca nu exista om mai nociv decat Netoiu pentru Craiova!Tu m-ai contrazis!Du-te si lasa-ne!

DACA NU LUA PRIMARIA INTITIATIVA....NICI ANUL ASTA NU AVEAM FOTBAL..PT CA MITITELU NU AVEA DE GAND SA FACA ECHIPA CUM NU A FACUT NICI ANUL TRECUT. ...anult trecut zicea ca va face echipa dupa ce vor castiga urmasii lui procesele .......iar acum o face pe datorie cu jucatori care n-au avut alte oferte decat sa joace pt mititelu pe datorie pana castiga el procesele. si daca nu castiga ?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează