FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Rapid a mai transferat un fotbalist » E fundaș central și a fost crescut de Levante

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 15:19

Rapid l-a convins pe Ferran Monzo să semneze un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pe alți doi, după ce a venit din postura de jucător liber de contract și astăzi a trecut vizita medicală, anunță Digisport.

Spaniolul de 22 de ani joacă pe poziția de fundaș central, a fost crescut de Levante, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru Torelano Ilice, Jove Espanol, Espanyol Barcelona B și Doxa în Cipru.

Lotul Rapidului:

Francisco Romero Pulpo, Iulian Manea, Laurenţiu Venţer, Cătălin Neghină, Cristian Raiciu, Bogdan Stancu, Sergiu Oltean, Miguel Robuste, Alexandru Dumitrache, Adrian Avrămia, Robert Bolozan, Nicolae Vasile, Contantin Dedu, Wilfried Moke, Cristian Puşcaş, Alexandru Neculai, Miguel Angel Luque, Iulian Popa, George Ganea, Mădălin Martin şi Jose Djalo Embalo, Tomas Josl, Patrick N'Koyi,  Ferran Monzo, Jiri Jeslinek și Ondrej Kusnir.

100.000 €e cota de transfer a lui Ferran Monzo, conform transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 August 2015, 15:40
Postat de steauaucl pe 13 August 2015, 17:07

suporterii lui rapid sunt cei mai problematici suporteri din Romania ...de ce ar promova Rapidu doar pentru o mana de suporteri de toata jena ?? imnu?? cel mai frumos ??? maaa vorbesti serios??? craiova nu are imn frumos ??? lasa ma ca stati bine in liga a 2-a ...oricum la ce echipa are rapidu slabe sanse... Ceahlaul si cu U cluj sunt favorite sa promoveze...

Meștere nu spune lucruri pe care nici tu nu le crezi. La suporteri ca cei ai Rapidului voi nu ați putut și nu veți putea nici măcar VISA vreodată... iar imnul lor este întradevar cel mai frumos (ȘI cel mai vechi). "Imnul" Craiovei nu este imn , este o melodie de muzică populară bună de cîntat la nunți și botezuri... adică o țărănie. Și imnul lui Dinamo și (îmi pare rău să o spun) al CFR-ului sînt mult peste cel al Craiovei.

ucluj2011
ucluj2011  •  14 August 2015, 15:34
Postat de andyandrei2015 pe 13 August 2015, 23:55

astia sunt ca si desfiintati,prima echipa comunista a tarii ramane rapid

Nu , după cum știi și tu și toată lumea Steaua este prima echipă comunistă din Romania , echipa înființată de către Stalin ca toate celelalte steluțe din blocul de Est. Dacă lucrurile mergeau cum trebuie în țărișoara asta a noastra voi nici nu v-ați fi înființat , așa că ciocul mic.. Voi niciodată nu vă veți putea compara ca ISTORIE , TRADIȚIE și ( mai ales) fani cu cei din Grant.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 August 2015, 23:55

astia sunt ca si desfiintati,prima echipa comunista a tarii ramane rapid

Vezi toate comentariile (9)
Comentează