FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid a primit interdicție la transferuri din partea FIFA!

Tomas Josl
Tomas Josl

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 13:15

Rapid ar fi primit o interdicție la transferuri internaționale din partea FIFA, din cauza unei datorii de 20.000 de euro către cehul Tomas Josl (35 de ani). 

Perioada de transferuri din această iarnă se încheie pe 17 februarie. Rapidiștii sunt obligați să se orienteze doar către fotbaliștii din România dacă vor să se întărească. Decizia FIFA de a face transferuri la nivel internațional a fost anunțată astăzi, conform celor de la Prosport. 

Josl a reclamat Rapid la FIFA

Josl a evoluat la Rapid în 2015, înainte ca formația giuleșteană să intre în faliment. Avocații fotbalistului au depus o plângere la forul internațional pentru a recupera salariile restante. Au avut câștig de cauză, iar formația lui Daniel Pancu, considerată continuatoarea Rapidului falimentar, trebuie să achite datoria. Dacă cei 20.000 de euro vor fi plătiți, Rapid scapă de interdicție.

Vezi și:

Petrolul a transferat doi fotbaliști din Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
boby.dumitrescu
boby.dumitrescu  •  15 Februarie 2020, 12:25
Postat de maccsero pe 14 Februarie 2020, 18:14

Josl a făcut chestia asta nu pentru 20.000 de euro, ci special ca să ajute Rapidul. Prin decizia luată acum de FIFA, FC Rapid 1923 e recunoscut oficial ca Rapidul istoric. Mulțumim, Tomas!

Ar fi bine sa fie asa dar imi e teama ca avem de a face cu o alta PROSTIE a managementului prost facut de imbecilii din conducerea clubului. Din informatiile mele, au halit gogoasa firbinte aruncata de Mititelu ( vezi FCU Craiova) doar ca au gestionat-o foarte prost. Asta pentru ca din ce imi aduc aminte, datoriile totale ale Rapidului fata de fosti jucatori ( vezi juctorii inscrisi la masa credala a Rapid SA - cel in faliment) ajungeau in 2016 undeva la 4 mil. euro, la care se mai adauga si dobanzile de intarziere iar din ce stiu, toate astea sunt cu decizii definitive ale FIFA. Asa ca daca vin acum vreo 4-6 mil euro datorii iar intram in faliment. Treaba e foarte serioasa dar asa se intampla cand avem conducatori amatori. Dece crezi ca nu scoate unul din conducere un cuvant? Daca e asa mare motiv de bucurie? P.S. Mititelu a facut-o pentru ca stie f bine ce datorii are si in ce se baga, pe cat amatorii nostrii nu stiu nici imnul Rapidului tot. Pe verificate!

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  14 Februarie 2020, 20:06

Frumos din partea ta Sir-Neamt fiecare poate sa tina cu ce echipa doreste dar e greu sa-i faci pe prosti sa inteleaga ca un fotbal bun se vede cu echipe puternice cu istorie ! Asa si campionatu devine puternic viabil si pt nationala ! Cu echipe de judet si 4 echipe care se bat pt titlu se vede ce fotbal avem ! Sa castige cel mai bun !

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Februarie 2020, 19:02

Adio Messi!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează