LIGA 2  ·  RAPID

Amînaţi pentru Ziua Îndrăgostiţilor! » Tribunalul Bucureşti va judeca dosarului Rapidului abia pe 14 februarie

Coman a depus contestație împotriva Rapidului pentru o datorie de 18.000 de euro
Coman a depus contestație împotriva Rapidului pentru o datorie de 18.000 de euro

Articol de — Sambata, 23 Noiembrie 2013

Tribunalul Bucureşti va judeca dosarului clubului Rapid pe 14 februarie 2014, din cauza contestaţiilor depuse de mai mulţi fotbalişti şi foşti jucători ai clubului


Ieri dimineaţă, din partea Rapidului, la Tribunal a fost prezentă doar administratorul judiciar Cristina Andronache. Alături de aceasta s-au mai prezentat şi avocaţii foştilor jucători Marius Bilaşco, Ovidiu Burcă, Ionuţ Stancu şi Dani Coman, care au decis să conteste şi ei planul de reorganizare ce a fost votat luni de către Adunarea Creditorilor.

Din cauza contestaţiilor depuse anterior de către Paul Codrea, Călin Albuţ şi Andrei Ciolacu, instanţa a decis să amîne cazul pînă pe 14 februarie pentru a avea timp să dea o soluţie în ceea ce priveşte contestaţiile foştilor fotbalişti, care cer achitarea datoriilor pe care clubul le are faţă de ei. Situaţia devine delicată pentru Rapid, în condiţiile în care o decizie negativă în ceea ce priveşte planul de reorganizare ar însemna falimentul.

Luni, Adunarea Generală a Creditorilor a aprobat un plan de reorganizare, pentru a scăpa de faliment, iar acesta a fost prezentat ieri Tribunalului Bucureşti.


"Avînd în vedere că au fost depuse contestaţii la procesul verbal al Adunării Generale din 18 noiembrie, discuţiile privind confirmarea planului de reorganizare le vom amîna şi vom acorda termen pentru 14 februarie, dată pînă la care va fi decis şi termenul de soluţionare a contestaţiilor"
Oana Scutelnicu, judecător sindic

Comentarii (2)

cipet  •  23 Noiembrie 2013, 13:53

dani coman a fost mereu o mizerie, greu de detectat, dar de fiecare data cand existau mari sanse la titlu pe domnul dani il apucau durerile de spate si cadeau belele pe bietul marinescu sau straton si chiar draghia, de altfel acestia nici nu puteau progresa de marele dani.rapidul a pierdut portari buni din cauza lui coman, un exemplu de ultim moment fiind pepe bornescu si altii care au mai trecut prin giulesti. asa ca mitul ca dani coman a fost vreodata rapidist trebuie sters definitiv,

rapid_1923stefan  •  23 Noiembrie 2013, 10:36

Comane galeria nu te injura degeaba.Esti un mercenar fara suflet .Te-ai imbogatit de pe urma RAPIDULUI si acum vrei sa-l distrugi,esti un om fara caracter,sa-ti fie rusine.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:55 Tenis

Roland Garros

Eurosport, Eurosport 2
12:30 Fotbal, Liga Elitelor

Banatul U17 - Viitorul U17

Digi 2
14:00 Fotbal, Liga 2

UTA Arad - Petrolul

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
14:00 Ciclism

Turul Italiei

Eurosport
16:00 Formula 1, Cursa

Marele Premiu al Principatului Monaco

Digi 1, Telekom 2
16:00 Fotbal, Serie A

Torino - Lazio

Digi 2, Telekom 1
18:00 Fotbal, Liga 1

Dunărea Călărași - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 3, Look Sport
19:00 Fotbal, Serie A

Sampdoria - Juventus

Digi 2, Telekom 1
21:00 Fotbal, Liga 1

Concordia Chiajna - Poli Iași

Digi 1, Telekom 3, Look Plus
21:30 Fotbal, Serie A

SPAL - AC Milan

Digi 3
21:30 Fotbal, Serie A

Atalanta - Sassuolo

Digi 4, Telekom 2
21:30 Fotbal, Serie A

Inter - Empoli

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1

Play-off