FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. Care e relația dintre Dan Alexa și Daniel Pancu: „Chiar ieri am vorbit cu el și i-am spus”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 17:00

Dan Alexa (40 de ani), noul antrenor al Rapidului, a vorbit despre relația pe care o are cu Daniel Pancu (42 de ani), omul pe care l-a înlocuit. 

Dan Alexa a susținut astăzi o conferință de presă din propria locuință, acolo unde se află la izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

„Chiar ieri am vorbit cu el. Am spus-o, îl apreciez foarte mult. E prietenul meu, e un fost coleg de al meu de echipă. Orice problemă am, am toată deschiderea de la el. E un rapidist mare, un simbol. Dacă voi avea ceva nelămuriri, voi ţine legătura cu el. Pancu are mare talent ca antrenor, e prietenul meu şi aşa va rămâne tot timpul”, a declarat Dan Alexa într-o conferință de presă. 

Alexa e fan Djokovic

Întrebat dacă există vreun fotbalist în Liga 1 pe care l-ar vrea neapărat la Rapid, Alexa l-a numit pe Damjan Djokovic, mijlocașul croat al campioanei CFR Cluj: „Îmi place foarte mult Djokovic de la CFR. Poate să joace orice poziţie la mijlocul terenului. E un mijlocaş complet, pe el l-aş lua”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

EXCLUSIV VIDEO Vasile Maftei, drastic la GSP Live: „Pancu are ce și-a dorit!” + „Mai există un singur rapidist în club”

Costel Enache, neliniștit de coronavirus: „Parcă jucăm într-un film de groază”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
breitner
breitner  •  22 Martie 2020, 12:34
Postat de enigmaticul pe 21 Martie 2020, 22:56

Frizerul? Tot în concediu este? Omule, mai aranjează-te și tu puțin!! Parcă ai fi ***!! Sau nu prea obișnuiești să te uiți în oglindă

Daca asa-i place celei care-l bate?!

enigmaticul
enigmaticul  •  21 Martie 2020, 22:56

Frizerul? Tot în concediu este? Omule, mai aranjează-te și tu puțin!! Parcă ai fi ***!! Sau nu prea obișnuiești să te uiți în oglindă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  21 Martie 2020, 19:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează