FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. Conflict între regretatul Nae Manea și Marius Șumudică: „Ești tu mare rapidist? Eu ce să fac, mă? Să mă îngrop în pământ?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 13:50

RAPID. Costin și Florin Manea, băieții regretatului Nae Manea, au fost invitații lui Costin Ștucan la GSP Live, acolo unde și-au adus aminte de legendarul rapidist, fost jucător și antrenor în Giulești.

Nae Manea a evoluat timp de 14 ani la Rapid, pe post de atacant, după care a fost aproape de club din poziția de antrenor sau oficial. Costin Manea, impresar, a vorbit la GSP Live despre tatăl lui, care l-a „urecheat” pe Marius Șumudică, pe vremea când acesta era antrenor la Rapid, în sezonul 2010-2011. 

Costin Manea la GSP Live: „Sunt mulți rapidiști care se tăvălesc pe burtă, că ei sunt rapidiști. Rapidismul se măsoară, însă, și în altceva. Lui tata nu-i plăceau astea, să se tăvălească. S-a luat și de Șumudică când s-a aruncat pe burtă: «Păi, bă, dacă tu se arunci pe burtă după ce ai jucat un an la Rapid, eu ce trebuia să fac? Să mă îngrop în pământ în fața suporterilor… ?!»”. 

Momentul când Șumudică s-a pus pe burtă în fața galeriei, după un meci cu Gaz Metan, foto: captură TV Digi Sport. 

RAPID. Conflict între regretatul Nae Manea și Marius Șumudică: „Ești tu mare rapidist? Eu ce să fac, mă? Să mă îngrop în pământ?!”

Citește și:

Daniel Pancu, declarații incendiare la GSP Live: „Cineva din club m-a TRĂDAT! N-ar mai trebui să fie aici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  22 Ianuarie 2020, 21:02

Lumea nu stie ca Nae Manea a fugit la steaua ! Rapidismul unora ca astia se masoara prin declaratii si bani...

octavianus
octavianus  •  22 Ianuarie 2020, 09:54
Postat de Elena Camelia pe 21 Ianuarie 2020, 19:29

Dan Coe Arena

De ce, nu ? Dan Coe......nu am facebook dar cred ca aceasta dezbatere ar trebui propusa / facuta acolo pe facebook-ul clubului ar fi nedrept ca oricine altcineva in afara suporterilor rapidului sa puna numele noului stadion. FZR si Doamne ajuta !! p.s. sa nu se supere nimeni dar mai lansez o "idee"....indiferent din ce colt al lumii esti in aceasta era electronica, e-comert, a fi suporter al rapidului cred ca inseamna sa ai minim un abonament pe sezon, se poate procura on line, nu-i musai sa ajungi la stadion dar sa-l ai in portofel :) langa carduri....cei ce au abonament stiu ce vreau sa spun :)

792374214582674
Elena Camelia  •  21 Ianuarie 2020, 19:29

Dan Coe Arena

Vezi toate comentariile (11)
Comentează