Comentarii (14)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Martie 2020, 17:27

pt comisiile abilitate de FRF/UEFA/FIFA ... luati meciul asta ca reper si introduceti-l in categoria meciurilor care fac obiectul unor anchete...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Martie 2020, 17:24

meci suspect ... pe teren totul era asa boem...prietenie mare

severusl
severusl  •  01 Martie 2020, 17:22

Cel mai mare blat, din ultimul timp. O echipa care joaca cu un om in plus care nu face nimic, nici macar nu mimeaza ca doreste sa atace poarta. Bine ca lumea comenteaza ca Botosani si FCSB fac blaturi, ca sa ia atentia de la adevaratele blaturi.

argus
argus  •  01 Martie 2020, 17:01

Cum asta Pancule "...nu imi mai propun promovarea..."? Pai ce TU-ti propui ca antrenor, ca nu-ti mai atingerea OBIECTIVULUI, PEOMOVAREA? Esti cumva un soi de "Gigi". investitor? Tu nu ai in contract in afara de salariu si obligatii? Altfel spus, esti de capul tau, decizi sa "arunci prosopul", demotralizand in acelasi timp jucatorii? Mai rau insa, este ca induci jucatorilor ca ei joaca bine, ca doar arbitrajul ar fi cauza nenumaratelor pcte. pierdute! Nu Pancule, nu arbitrajul este cauza principala ci jocul, in ansamblul sau, joc in care ai invatat jucatorii DOAR prin "suiti-i pe garduri" si nimic mai mult! Marea greseala este a investitorilor care, dupa cum se vede, nu se mai trezesc la realitate! Sumudica promoveaza echipa si pierde un meci de cupa si GATA, afara cu el (bine "lucrat" de Burca si-ai lui!). "Corsicanu" aar trebui sa dea socoteala suporterilor pt. sustinerea lui Pancu! Suporterii? a fi "***" pastorite de cine altul decat de "Corsicanu"! Pacat! Pacat ca "gainilor" a pus stapanire pe investitori, sustinatori si, mai ales, pe guralivul Pancu. Declaratiat lui Pancu ar fi trebuit sa sune "...cu un astfel de joc, nu mai pot spera la promovare su IMI DAU DEMISIA..."!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează