FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // EXCLUSIV Detalii de la negocierile pentru venirea lui Mircea Lucescu: primarul e gata să-l sacrifice pe Daniel Pancu!

Articol de , - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 11:22

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, îl amenință pe Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, că-l dă afară!

Mircea Lucescu acceptase oferta Rapidului, apoi a mai cerut un timp de gândire și discuțiile cu el vor continua de luni.

Atât de mult îl dorește Dan Tudorache pe Mircea Lucescu, încât e gata să-l sacrifice pe Daniel Pancu, unul dintre pilonii pe care a fost construit noul Rapid. Cu doi ani în urmă, când clubul nou înființat nu avea dreptul să poarte numele Rapid, se legitima cu Pancu și cu Daniel Niculae, simboluri giuleștene care garantau înaintea suporterilor că echipa avea să fie continuatoarea vișiniilor tradiționali. 

Pancu e în pericol acum din cauza tentației primarului sectorului 1 de a-l angaja pe Lucescu. Edilul a negociat cu Mircea în ultima lună, antrenorul de 74 de ani a și spus da, conform surselor din club, pentru ca apoi să mai ceară un timp de gândire. 

Daniel cunoaște stadiul tratativelor cu Lucescu, motiv pentru care l-a criticat pe primar: „El e părintele noului Rapid, însă nu se pricepe la fotbal. Nu cred că știe nici măcar când e ofsaid!”. 

Antrenorul aflat în funcție a reacționat așa din cauza negocierii cu „Il Luce”, însă comentariul îi poate fi fatal! Tudorache l-a amenințat cu demiterea, într-o declarație la TV DigiSport: „Mi-a plăcut declarația, eu știam că avem pe bancă un campion, un războinic, și Daniel mi-a confirmat acum. Are dreptate, eu sunt departe de el ca pricepere la fotbal, dar eu știu numerele și asta e suficient, fiindcă echipa trebuie să fie pe locurile 1, 2 sau 3! Dacă nu se află pe una dintre aceste poziții, cu șanse de promovare, avem o problemă!”. 

Giuleștenii au zece puncte, cu patru puncte sub a treia clasată, deci Pancu nu se află în graficul pe care i-l impune primarul. Iar azi giuleștenii au programată o deplasare grea, la Pitești, pentru o partidă programată de la ora 15:30. Un eșec cu FC Argeș ar complica situația din clasament a Rapidului și i-ar oferi lui Tudorache un pretext să-l demită pe Pancu.  

„A fost o greșeală anunțarea bugetului de două milioane de euro sau chiar mai mult, fiindcă suma a creat o presiune suplimentară la Rapid, toată lumea a ajuns să aștepte victorii cu gândul la acei bani” 
- Daniel Niculae, fost jucător al Rapidului 

„Mircea Lucescu e prietenul meu și vorbesc cu el. Voi vorbi cu el și de luni încolo, când va reveni dintr-o vacanță” 
- Dan Tudorache, la TV Digi Sport

Ori Pancu, ori Dică 

Meciul FC Argeș - Rapid e capital pentru ambii antrenori, fiindcă nici Dică nu e apreciat la FC Argeș. Suporterii echipei sunt dezamăgiți de rezultatele din începutul sezonului și au contestat echipa în timpul jocurilor.  

Dică a recunoscut că a fost aproape să renunțe: „Am refuzat-o pe FCSB de două ori ca să continuu la FC Argeș, și lumea nu e mulțumită! Până la urmă am convenit cu conducerea clubului să rămân în funcție. Eu am convingerea că pot face echipa să progreseze, am putea înregistra chiar rezultate mărețe aici, numai că e nevoie de un timp!”. 

Nicolae a fost curtat de Becali înaintea startului sezonului, a refuzat și a fost angajat Bogdan Andone. FC Argeș are un buget de 900.000 de euro pentru acest sezon, sub al multor concurente din campionat.

Citește și:

Rapid trebuie să-și caute stadion! Ce se întâmplă cu arena din Regie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
deusdat
deusdat  •  15 Septembrie 2019, 23:08

Tudorache n-are nicio putere decizională la Rapid, fiindcă nu e acționar. Orice ar zice el și orice ar discuta cu Lucescu, nu poate nici demite, nici numi în funcții. Poate doar amenința cu retragerea sprijinului primăriei. Deciziile le ia doar Angelescu, că el dă banii.

deusdat
deusdat  •  15 Septembrie 2019, 23:08

Tudorache n-are nicio putere decizională la Rapid, fiindcă nu e acționar. Orice ar zice el și orice ar discuta cu Lucescu, nu poate nici demite, nici numi în funcții. Poate doar amenința cu retragerea sprijinului primăriei. Deciziile le ia doar Angelescu, că el dă banii.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  15 Septembrie 2019, 16:40

Tudorache=un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează