FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - CRAIOVA 1-3

VIDEO Adrian Mititelu Jr. salută promovarea rivalei Rapid: „E o seară frumoasă pentru fotbalul românesc” + De ce spune că „urmează două săptămâni de calvar”

Rapid a pierdut meciul cu FC U Craiova 1948, scor 1-3, dar sărbătorește promovarea matematică în Liga 1. Adrian Mititelu Jr., șeful clubului oltean, se bucură pentru reușita giuleștenilor. +39   FOTO
Rapid a pierdut meciul cu FC U Craiova 1948, scor 1-3, dar sărbătorește promovarea matematică în Liga 1. Adrian Mititelu Jr., șeful clubului oltean, se bucură pentru reușita giuleștenilor.

Articol de , - Publicat luni, 17 mai 2021 23:20 / Actualizat luni, 17 mai 2021 23:55

Rapid a pierdut meciul cu FC U Craiova 1948, scor 1-3, dar sărbătorește promovarea matematică în Liga 1. Adrian Mititelu Jr., șeful clubului oltean, se bucură pentru reușita giuleștenilor.

„Este o seară frumoasă pentru fotbalul românesc, Rapid și Universitatea Craiova au promovat în Liga 1. Astăzi am demonstrat de ce merităm locul 1. Am dominat, putea fi un scor mult mai mare. Pentru ei e cel mai dulce eșec. Le doresc mult succes în Liga 1. Suporterii Rapidului și al Craiovei s-au respectat mereu.

Probabil, dacă nu promovau înainte de meci, lucrurile stăteau altfel. A fost o seară minunată pentru ambele echipe. Fotbalul va crește odată cu promovarea noastră, va crește numărul spectatorilor. Cu toții și-au dorit promovarea noastră și a Rapidului”, a declarat Adrian Mititelu Jr. 

FC U Craiova 1948 pregătește sezonul următor

„Ne așteaptă o lună de calvar. La începutul lunii iunie plecăm deja în cantonament. În două săptămâni trebuie să ne organizăm, să facem strategia de transferuri, tot. Sunt convins că suporterii vor umple stadionul, sper să mai elimine din restricții. Craiova va deveni un club foarte puternic, mai ales cu venirea spectatorilor!”, a concluzionat Mititelu Jr. 

Șoc la FC U Craiova 1948: Eugen Trică, alungat după ce a promovat! 2 nume importante pe lista înlocuitorilor
FC U CRAIOVA 1948
Șoc la FC U Craiova 1948: Eugen Trică, alungat după ce a promovat! 2 nume importante pe lista înlocuitorilor

VIDEO Adrian Mititelu Jr.: „O zi importantă pentru fotbal! Rapid și Universitatea au promovat”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Csikszereda, victorie mare pe terenul Dunării Călărași! Cum arată acum clasamentul din play-off-ul Ligii 2

EXCLUSIV Suspiciuni de blat în barajul de promovare în Liga 2! » Antrenorul e bănuit că a încercat să influențeze 3 adversari ai echipei fiului său

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
depeche
depeche  •  18 Mai 2021, 10:07

Alt gretos ce va aparea des la TV...

dexter
dexter  •  18 Mai 2021, 09:51

Ce are pe gat cocalarul? :))

valu4ever
valu4ever  •  18 Mai 2021, 09:14

Ziaristii...care se uita in gura ZUGRAVITULUI asta!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează