FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // Florin Manea s-a săturat și pleacă de la Rapid! Conducerea îi cere să mai stea 2 meciuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 15:34

Florin Manea vrea să plece de la Rapid, ca urmare a neînțelegerilor cu antrenorul Daniel Pancu. 
 

Florin Manea a luat decizia de a renunța la director sportiv la Rapid și i-a înștiințat deja pe conducători, anunță Prosport. 

Manea și Pancu au o colaborare complicată, iar impresarul s-a săturat să fie acuzat de antrenor când echipa are rezultate proaste. 

Directorul sportiv a ajuns în conducerea Rapidului datorită insistenței suporterilor, ei au cerut angajarea fiului lui Nicolae Manea, o legendă a vișiniilor. Florin e certat cu Pancu, a cerut și el recent demiterea antrenorului, dar fără succes. În plus, Gazeta Sporturilor a dezvăluit că el și Pancu au avut o altercație violentă. (Detalii AICI

Conducerea Rapidului i-a cerut să mai stea la club și la următoarele două meciuri pentru a nu destabiliza echipa. Rapid mai are două meciuri în acest sezon, ambele în deplasare, cu Dunărea Călărași (27 noiembrie) și cu Farul (30 noiembrie).

După 17 meciuri, Rapid este pe locul 3, cu 31 de puncte, la egalitate cu CS Mioveni. Lider e UTA, cu 35 de puncte.

Citește și:

Orgoliul lui Daniel Pancu ar putea opri finanțarea: „Vă las fără bani! Îl dăm afară și-l punem pe Lucescu!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
florinviorel
florinviorel  •  24 Noiembrie 2019, 19:52
Postat de Marius Dumitrescu pe 24 Noiembrie 2019, 19:39

Sa plece! Si el si "gospodarul rosu" care a dus sectorul 1 in mizerie! Politica in sport duce la dezastru!

Nu mai bine sa nu-i mai ajute cu nimic primarul rosu? Asa va fi cu adevarat fara politica in fotbal. Nici Ministerul Transporturilor sa nu-i mai ajute. Nesimtitii faceau taraboi ca nu au fost consultati cu privire la capacitatea stadionului. Ca si cum stadionul le-ar apartine.

140624939699851
Marius Dumitrescu  •  24 Noiembrie 2019, 19:39

Sa plece! Si el si "gospodarul rosu" care a dus sectorul 1 in mizerie! Politica in sport duce la dezastru!

unurt1
unurt1  •  24 Noiembrie 2019, 18:55
Postat de maccsero pe 24 Noiembrie 2019, 17:31

Minciuna e ușor de detectat. Dacă Cardinho vroia să plece, conducerea n-avea de ce să-l roage să mai stea două meciuri. El n-are alt rol decât aducerea de jucători, așa că nu poate ”destabiliza” echipa. Cu el sau fără el e totuna. Dar GSP Click nu mai știe ce să inventeze în ”războiul” pe care crede că îl duce cu Rapid.

Din pacate este adevarat, nici Florin Manea nu a mai rezistat la nebuniile lui Pancu. Betivul il critica mereu pe Manea si pe jucatorii lui la infrangeri, dar la victorii se lauda doar pe el... Mai nou are impresia ca jucatorii lui Manea vor sa-l faca.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează