FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid se întărește pentru promovare! L-a transferat pe fundașul Tano Bonnin, care a jucat 11 meciuri în La Liga

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 17:46

Rapid, locul 7 în Liga 2, s-a întărit în defensivă și l-a adus pe fundașul central Tano Bonnin, 29 de ani.

Echipa antrenată de Daniel Pancu a anunțat azi legitimarea fundașului Cayetano „Tano” Bartolome Bonnin Vasquez, 29 de ani.

Jucătorul din Republica Dominicană a venit liber de contract după ce și-a încheiat înțelegerea cu Almeria, din a doua ligă spaniolă. „Tano” a semnat cu Almeria în iulie 2019, dar a plecat după o lună, timp în care nu a jucat niciun meci.

300.000 €este cota lui Tano Bonnin, potrivit transfermarkt

„Sunt foarte fericit să ajung la un asemenea club și vreau să vă asigur că voi da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat fundașul pentru site-ul oficial al echipei. 

De-a lungul carierei, Bonnin a fost legitimat la Mallorca B, Real Jaen, Real Madrid C, Valencia B, Villarreal B, Osasuna și Lleida Esportiu. Bonnin are 11 meciuri în La Liga, pentru Osasuna, în sezonul 2016-2017. În sezonul trecut a jucat pentru Lleida Esportiu, în a treia ligă din Spania.

14meciuri are Bonnin pentru naționala Republicii Dominicane

WELCOME, TANO BONNIN! 🖐️🇩🇴 Rapid l-a transferat astăzi pe Tano Bonnin, un fundaș de 29 de ani, ce a jucat 11 meciuri în...

Publicată de FC Rapid 1923 pe Luni, 9 septembrie 2019

Citește și:

OPINIE GSP » Pancu chiar este singur împotriva tuturor! Victor Vrînceanu: „Asta este problema Rapidului în acest moment”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează