FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid la maxim! Un basarabean a venit la Bucureşti pentru a cumpăra abonamente la meciurile giuleştenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2013 17:29

Un basarabean a bătut la porţile Grantului pentru a duce abonamente conaţionalilor săi! Giuleştenii primesc cereri din toate colţurile Europei!

Rapid nu trece prin momente faste, dar la capitolul imagine loveşte din plin, chiar dacă echipa se află în liga a II-a. Brandul Rapid se pare că încă vinde bine. Ideea oficialilor giuleşteni de a oferi abonamente românilor din străinătate se bucură de un real succes, chiar dacă anunţul a fost postat cu puţin timp în urmă pe site-ul oficial al clubului.

“Este incredibil cât de iubită rămâne Rapid, chiar dacă trece prin moment grele. Suporterii noştri sunt pretutindeni. Am primit cereri de abonamente din Spania, Anglia, Germania, Italia şi chiar din SUA. Sunt oameni care conştientizează că poate nu vor ajunge la niciun meci în acest sezon, dar vor să îşi arate devotamentul faţă de club cumpărând abonamente. Nu avem un sistem de vânzare online bine pus la punct. Trimitem abonamentele prin poştă, curierat, sau prin porumbei călători dacă este nevoie. Important e ca abonamentele să ajungă la destinatar. Cu astfel de suporteri, credeţi-mă, Rapid nu moare!”, a afirmat entuziasmat Lucian Ionescu, directorul de imagine al grupării giuleştene.

Moldova şi-a trimis mesager!
Dumitru Plămădeală e rapidist convins. A venit din Basarabia pentru a procura abonamente pentru el şi pentru gruparea din care face parte denumită sugestiv Plutonul Rapidiştilor Basarabeni. A cumpărat opt abonamente şi aşteaptă nerăbdător meciul cu Farul. “Este minunat că mă aflu în Giuleşti! Abia aştept meciul şi apoi să le duc abonamentele fraţilor mei rapidişti de acasă. Pentru noi este greu să venim, nu neapărat din cauza distanţei, cât a garanţiei financiare pe care trebuie să o lăsăm la graniţă. Oricum, Rapid este o echipă foarte iubită în Basarabia”, a declarat rapidistul de peste Prut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
rayofra
rayofra  •  12 Octombrie 2013, 21:40

Ceahlaul are fan club in China sau Spania...asa ca lasati-o cu fanii din Moldova :))

daemmon
daemmon  •  12 Octombrie 2013, 16:53

amr 4 ore, haideti la meci copii :)

pescarul.amator
pescarul.amator  •  12 Octombrie 2013, 16:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

După îndelungi frământări, federaţia a ales să sacrifice Sparta Bucureşti pentru a face loc nou-înfiinţatei AS Armata în Divizia B. Totul părea bătut în cuie. S-a publicat inclusiv programul meciurilor. Apoi a venit bomba: vicecampioana Carmen Bucureşti a fost exclusă din competiţie! "Decizia a fost luată de federaţie la ordinul direct al Anei Pauker", îşi aminteşte Angelo Niculescu (venerabilul antrenor era, pe atunci, fotbalist la Carmen) cine a făcut loc pentru ASA în prima ligă. O contribuţie esenţială a avut şi generalul Dumitru Petrescu-Griviţa. În locul echipei lui Mociorniţă, ultima grupare profesionistă din România, în Divizia A a fost introdusă AS Armata.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează