FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Victor Angelescu a anunțat ce decizie s-a luat în privința lui Mihai Iosif, după calificarea în play-off: „Tocmai ce am discutat cu el”

Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 11:25 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 12:14

Victor Angelescu, acționarul majoritar de la Rapid, a anunțat că antrenorul principal Mihai Iosif (46 de ani) va avea contractul prelungit. 

„Secund” în mandatul lui Nicolae Grigore, Mihai Iosif a fost numit principal după ce Grigore a decis să renunțe la post. Sub comanda sa, Rapid a jucat ultimele două meciuri din sezonul regular și a obținut două victorii răsunătoare, 4-0 cu Dunărea Călărași și 4-2 cu Metaloglobus, care i-au calificat pe alb-vișinii în play-off-ul de promovare.

Drept răsplată, Mihai Iosif va primi un nou contract, lucru dorit atât de patron, cât și de Daniel Niculae, noul președinte al Rapidului.

Victor Angelescu: „Mihai Iosif va avea contractul prelungit”

„Tocmai ce am discutat cu Miță (n.r. - Mihai Iosif) și cu Nico (n.r. - Daniel Niculae), veți vedea că Miță va avea contractul prelungit. Va semna cu noi pe o perioadă mai lungă. Nico crede în el, eu cred în el, este cel care poate duce Rapidul înapoi în Liga 1”, a spus Victor Angelescu într-o conferință de presă.

Înainte ca Nicolae Grigore să fie numit antrenor principal, Rapidul a fost condus tot de Mihai Iosif, din postura de antrenor interimar. Iosif s-a descurcat foarte bine și atunci, obținând trei victorii, un egal și o înfrângere, astfel că înlocuirea sa cu Nicolae Grigore a surprins. Victor Angelescu a ținut să explice cum a fost luată acea decizie:

„Dacă nu am fi avut încredere în el, nu i-am fi dat aceste oportunități. A avut rezultate la care nu se aștepta nimeni. Nu mă refer doar la aceste două meciuri, cât și la cele din primul mandat. În momentul în care Miță Iosif a fost numit antrenor interimar prima dată, știa că nu va rămâne antrenor principal. 

Știa că urmează să vină Nicolae Grigore, care era în momentul respectiv sub contract cu Federația, urma să aibă un meci capital pentru calificarea la EURO și nu puteam face anunțuri atunci. Nu putea să știe nimeni că va veni Nicolae Grigore, dar Iosif știa că atunci când Nicolae Grigore avea să termine acea campanie, va veni la noi antrenor”, a adăugat patronul Rapidului.

VIDEO. Mihai Iosif, euforic după calificarea în play-off: „Astăzi, toți rapidiștii trebuie să sărbătorească”

Mai multe știri despre Rapid:

Noi imagini de la stadionul Rapid » Se lucrează la boxe și nocturnă, urmează gazonul

Pierdere importantă pentru Rapid înainte de primul meci din play-off: „Va lipsi cel puțin o lună”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1651745445083839
Gheorghe Dragan  •  04 Aprilie 2021, 15:40

il stiu de copil si batea mingea in fata blocului, dar vorbea mult mai ,,bine" atunci! cum se intelege cu jucatorii vorbind asa de sincopat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează