FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID ÎN LIGA 1

FOTO Rapid sărbătorește promovarea în Liga 1! Imagini senzaționale din vestiar, chiar înaintea meciului cu FC U Craiova

Rapid a promovat matematic în Liga 1! Fotbaliștii giuleșteni au declanșat sărbătoare în vestiar, chiar înaintea disputei cu FC U Craiova 1948. +23   FOTO
Rapid a promovat matematic în Liga 1! Fotbaliștii giuleșteni au declanșat sărbătoare în vestiar, chiar înaintea disputei cu FC U Craiova 1948.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 20:34 / Actualizat luni, 17 mai 2021 21:05

Rapid a promovat matematic în Liga 1, după 6 ani de la retrogradare! Fotbaliștii giuleșteni au declanșat sărbătoarea în vestiar, chiar înaintea disputei cu FC U Craiova 1948. 

Plecată de jos, din Liga 4, Rapid și-a îndeplinit în sfârșit marele țel. După un an de stagnare în liga secundă, formația giuleșteană revine pe prima scenă a fotbalului românesc. Sărbătoarea a fost declanșată în vestiar, imediat după fluierul final al meciului dintre ASU Poli și CS Mioveni, scor 2-2. 

Captură Rapid TV
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
+19 FOTO

Rapid sărbătorește promovarea în Liga 1

Tonul petrecerii din vestiar a fost dat de antrenorul Mihai Iosif. Festivitatea va continua la Buftea, după disputa cu FC U Craiova. Peste o mie de fani giuleșteni și-au făcut apariția la stadion. 

Au venit mulți suporteri astăzi. Ne pare rău că nu se joacă cu spectatori. Ar fi fost ceva deosebit în tribune. Acum sperăm că va fi spectacol pe teren, în spate se vor ocupa suporterii. Ne bucurăm mult, un moment istoric, am revenit unde ne este locul. E mai frumos așa, când o iei de la zero, curat, și ajungi pe prima scenă.
- Daniel Niculae, oficial Rapid

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Csikszereda, victorie mare pe terenul Dunării Călărași! Cum arată acum clasamentul din play-off-ul Ligii 2

EXCLUSIV Suspiciuni de blat în barajul de promovare în Liga 2! » Antrenorul e bănuit că a încercat să influențeze 3 adversari ai echipei fiului său

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Mai 2021, 17:17
Postat de mat11 pe 17 Mai 2021, 21:23

Rapid nu mai exista...

..."Rapid nu mai exista..." zise nea Caisă și mai luă o gură de asfalt. Steaua nu mai există. Rapidul a existat și va exista în vecii vecilor!!!

mafa
mafa  •  18 Mai 2021, 15:09

Prima dragoste nu se uita niciodata BRAVO REAL RAPID... sa invinga cel mai bun.

1948forever
1948forever  •  18 Mai 2021, 10:30

Bravos Rapid!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează