FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL

EXCLUSIV Amical tare pentru Rapid! Luptă cu o rivală din play-off

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2020 13:41 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 14:18

Rapid, locul 6, și Turris Turnu Măgurele, locul 3, sunt rivale în Liga 2 în lupta pentru promovare, dar vor juca un meci amical.

 Cele două formații se pregătesc pentru play-off-ul din Liga 2, care începe pe 4 iulie, și, din informațiile GSP.RO au ajuns la un acord pentru a juca un meci de verificare. Partida va avea loc sâmbătă, la Turnu Măgurele, și va începe la ora 19:00. 

Turris, cea care de pe 1 iunie, când a început pregătirea, nu a avut niciun meci de verificare, a fost cea care a avut inițiativa pentru acest meci. Elevii lui Erik Lincar au încercat să joace meciuri amicale cu Petrolul, Mioveni și Argeș, dar au fost refuzați.

Eu i-am sunat pe cei de la Rapid. Mie nu îmi e teamă să joc cu nimeni, chiar dacă e vorba de un adversar pe care îl vom avea în play-off. Era important să avem un meci de verificare.
- Erik Lincar, antrenor Turris 

Rapid și-a dat acceptul pentru acest meci pentru a se pregăti de startul play-off-ului, urmând ca în primele două etape, cu Mioveni și Petrolul, să joace în deplasare. 

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 1-0

+7 FOTO

VIDEO Dinamovistul Ionuț Lupescu, gest de suflet pentru Rapid!

Clasamentul Ligii 2:

  1. UTA Arad 25 p
  2. CS Mioveni 20 p
  3. Turris 20 p
  4. FC Argeş 19 p
  5. Petrolul 19 p
  6. Rapid 19 puncte 
    Mioveni, Turris și Rapid au beneficiat de rotunjirea punctajului 

Citește mai multe știri din Liga 2:

Program play-off Liga 2 » Cum arată lupta pentru promovare

Jucătorul din Liga 2 care a refuzat FCSB, Dinamo și Viitorul pentru lupta la promovare: „Lovesc și driblez ca Hagi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
emil1986
emil1986  •  24 Iunie 2020, 07:15

Ma, nu fi prost! Asuma-ti istoria ***! Asuma-ti faptul ca ati fost prima echipa comunista din Romania. Asuma-ti faptul ca actuala clona este produsul unui fost general de securitate, Vasile Malureanu, si a Primariei PSD Sector 1. Netotule, asuma-ti istoria!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  23 Iunie 2020, 22:16
Postat de emil1986 pe 23 Iunie 2020, 20:26

1986 e anul de aur al fotbalului romanesc, ignoranta maxima! Imi dau cu parerea despre echipa decedata, pentru ca, spre deosebire de tine, va cunosc intreaga istorie mizera.

Mai milica , esti atit de prost ca n-ai voie sa iesi singur pe strada !!! Tu te auzi ce spui !? Sa tii cu .teaua vs fcsb , echipa infiintata la ordinul Anei Pauker si patronata de Ceausescu si sinistra lui sotie si sa afirmi tot felul de minciuni despre altii , arata ca ai mari probleme cu bibiloiul ! Pai Rapid sa infiintat in 1923 , iar Lokomotiv Moscova in 1936 *** , nu in acelasi an cum spui tu .Khane exista doar in mintea ta , iar Geza n-a calcat niciodata in Rusia ... dar daca esti prost, esti prost !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  23 Iunie 2020, 20:26
Postat de rapidist57 pe 23 Iunie 2020, 16:03

Anul tau de nastere arata suta la suta ca esti un decretel asa ca nu-ti mai da tu cu parerea despre Rapid. Fugi repede la mamica ta si o intreba cat de speciali sunt decreteii si lasa comentarile sportive pentru altii.

1986 e anul de aur al fotbalului romanesc, ignoranta maxima! Imi dau cu parerea despre echipa decedata, pentru ca, spre deosebire de tine, va cunosc intreaga istorie mizera.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează