LIGA 2  ·  RAPID

RAPID // ȘOCANT! Daniel Pancu, afirmații în premieră: „Am făcut atac de panică înaintea meciului cu Petrolul!”

Miercuri, 22 Ianuarie, 17:21

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a dezvăluit că în luna septembrie a traversat un moment extrem de complicat, despre care nu a vorbit în public până acum.

În noaptea de dinaintea meciului cu Petrolul am făcut un atac de panică. Eram în cantonament, iar totul s-a întâmplat pe la 05:00 dimineața. M-am speriat destul de tare, dar nu mi s-a mai repetat de atunci", a declarat Pancu, la TV Telekom Sport.

Daniel Pancu, atac de panică înainte de un meci cu Petrolul

Atacul de panică este o stare de frică intensă sau anxietate, apărută brusc, în absenţa unei ameninţări reale, care determină accelerarea ritmului cardiac, respiraţii rapide şi scurte, sentimentul de pierdere a controlului sau de moarte iminentă. El exprimă dezechilibrul şi vulnerabilitatea interioară.

Rapid - Petrolul 1-0 s-a jucat pe 16 septembrie. Pentru Pancu, Rapid e prima echipă pe care o antrenează din postura de principal, după ce în 2017 a debutat ca secund la FC Voluntari. 

vezi și:Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (1)

bazinga  •  22 Ianuarie 2020, 19:36

Asa o sa isi distruga si asta sanatatea,daca se consuma si se implica nervos si emotional in asa hal!Varsta si problemele de sanatate nu iarta pe nimeni!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1