FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Rapid, transfer de la Astra Giurgiu: Paul Copaci a semnat cu echipa lui Pancu

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 21:21

Rapid se întărește în vederea obiectivului de a promova în Liga 1, reușind transferul unui jucător din Liga 1: fundașul Paul Copaci (21 de ani) de la Astra Giurgiu.

„Sunt bucuros că am semnat la Rapid, am venit cu inima deschisă, pentru a face performanțe împreună și pentru a promova”, a spus jucătorul în vârstă de 21 de ani pentru site-ul oficial al echipei.

Copaci evoluează ca fundaș stânga, iar în sezonul trecut s-a făcut remarcat la UTA Arad, echipă pentru care a marcat cinci goluri.

În cariera lui a mai trecut pe la Olimpia Satu Mare și Reșița, iar vara trecută a fost cumpărat de Astra. 

Citește și:

Transfer de la campioană » Rapid încearcă să-l aducă pe portarul Ionuț Rus: „Așteptăm răspunsul lui Dan Petrescu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  27 Ianuarie 2020, 09:27

Hai, bre, lămurește-ne și pe noi care-i aia care s-a „desfintat” și care-i adevărata, că văd că plouă cu rapide... Liga a doua: Academia spoită vișiniu Rapid, liga a patra: FC RAPID 1923-2, RAPID Frumoșii supereduarzi, AFC RAPID. Or mai fi și altele...

supereduardo10
supereduardo10  •  27 Ianuarie 2020, 09:08

Bahhi astia logicarilor :)) Care Rapid s-a desfintat definitiv ? ala din 1923 infiintat de strabunicu sau firma infintata de Copos? :))) Pai bahh daca legea va zice asta e Rapid sau Steaua cu nume sigla culori adica "marca" automat e si cu palmares voi ziceti ca nu e viu? :))),Greu pt uniI rau , nea Jiji excita-le bre unicul neuron cu o iesire pe post :))) Oricum ne doare in pantaloni de voi vom fi 10k pe stadion in cifre reale :))

7manuel
7manuel  •  27 Ianuarie 2020, 08:02

Clona rapid e echipa de partid!!! Traiasca PSD in frunte cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează