FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid transferă din nou de la Dinamo » Pe cine a pus ochii Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 09:30

Rapid a învins-o ieri pe ASU Poli Timișoara, scor 1-0, dar tehnicianul Daniel Pancu e în căutarea unor noi transferuri, fiind nemulțumit de calibrul lotului său. 

Giuleștenii au pus ochii pe mijlocașul defensiv Mamoutou N'Diaye (29 de ani), care nu mai prinde echipa la Dinamo.

Fotbalistul originar din Mali a intrat în dizgrație la Dinamo, unde nu a bifat nici măcar un minut în acest sezon. Roș-albii vor să scape de el, nemulțumiți că trebuie să-i plătească în continuare salariul unui jucător pe care nu-l utilizează, astfel că o mutare la Rapid e plauzibilă.

Adus de Mircea Rednic în iarna lui 2019, N'Diaye a fost piesă de bază la Dinamo în sezonul trecut, când a înscris un gol în 18 meciuri. Acesta a dispărut însă din echipă după plecarea „Puriului”.

Dacă transferul s-ar concretiza, N'Diaye ar deveni cel de-al doilea jucător adus de Rapid de la Dinamo, după fundașul uruguayan Facundo Mallo, ajuns titular în echipa lui Pancu.

Intervievat de TV Telekom Sport după victoria de ieri cu ASU Poli, scor 1-0, Daniel Pancu nu a negat interesul pentru N'Diaye, mărturisind că așteaptă noi întăriri în perioada următoare: „Mai aștept jucători, îi aștept de două luni și vor mai veni cu siguranță”, a spus tehnicianul giuleștenilor. 

Vezi și:

Daniel Pancu, declarații agresive: „Nu mă ocup cu creșterea ierbii, dar vreau un gazon mai bun!” + a promis că duce echipa în cupele europene 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
doru_bcr
doru_bcr  •  25 August 2019, 13:16

Ovidiu Herea...chiar nu poate sa il sune cienva?! La mijloc poate da luciditate si incredere celor tineri...Eu cred ca merita sa revina la Rapid.

boierasul
boierasul  •  25 August 2019, 11:35

Daca se realizeaza transferul consider ca este o mutare buna pentru Rapid si pentru jucator.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  25 August 2019, 10:46

N dyae > rauta atata zic

Vezi toate comentariile (3)
Comentează