LIGA 2  ·  RAPID - TURRIS 0-0

RAPID - TURRIS 0-0 // Erik Lincar recunoaște că i-a înjurat pe suporterii adverși: „Nu e posibil să te scuipe și să arunce cu bani în tine!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 11:29

Erik Lincar (41 de ani), antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a vorbit despre incidentele petrecute în timpul meciului cu Rapid (0-0).

Acuzat de Daniel Pancu, antrenorul gazdelor, că i-a înjurat pe fanii Rapidului, Lincar a afirmat că vina aparține organizatorilor.

E adevărat, n-am mai rezistat. Dar aici toată vina a fost a organizării. Nu e posibil ca suporterii Rapidului să stea la un metru de tine, să te scuipe, să arunce cu bani în tine și nimeni să nu zică nimic. Sau înainte de începerea meciului să lovească acoperișul băncii de rezerve.

Problema la Voluntari e că spectatorii sunt la un metru. Pe vechiul Giulești n-aveam treabă, că erau undeva sus, dar aici sunt la un metru, îți dau o palmă și peste cap dacă e. Și la Chiajna a fost la fel! Acolo au și spart acoperișul, ne scuipau prin acoperiș", a spus Lincar, la TV Digi Sport.

„A doua repriză, este adevărat, după ce i-a atenționat observatorul sau cine i-a atenționat au fost cuminți. Dar în prima repriză e inuman să fii sub o asemenea presiune. A doua repriză au știut să se comporte și frumos, dar în prima repriză a fost nebunie” - Erik Lincar, antrenor Turris

Erik Lincar: „Am jucat mai slab în a doua repriză”

VEZI ȘI:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
andyandrei2015  •  26 Februarie 2020, 18:44
Postat de emil1986 pe 26 Februarie 2020, 14:00

Saracu Lincar, el nu stia ca suporterii echipei decedate sunt specialisti in flegme, aruncat cu pungi cu urina, brichete etc.

corect,ai pus perfect punctul pe i,sunt primii la asa ceva,ar trebui sa li se dea un premiu si pt cei mai aroganti suporteri,pfff

emil1986  •  26 Februarie 2020, 14:00

Saracu Lincar, el nu stia ca suporterii echipei decedate sunt specialisti in flegme, aruncat cu pungi cu urina, brichete etc.

maccsero  •  26 Februarie 2020, 12:18

Doar ăia nu vin la meci ca să vadă fotbal, vin ca să scuipe și să înjure. Stadioanele sunt construite ca locuri de defulare pentru derbedei. Scump, dar merită :)

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1