FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS

RAPID - TURRIS // VIDEO „Peste tot acasă” » Atmosferă superbă creată de ultrașii Rapidului la Voluntari

Articol de , - Publicat marti, 25 februarie 2020 19:43

Rapid a fost nevoită să dispute partida cu Turris Turnu Măgurele la Voluntari, pe fondul problemelor cu care se confruntă gazonul stadionului din „Regie”.

Asta nu i-a împiedicat pe fanaticii suporteri ai Rapidului să creeze o atmosferă superbă la meciul disputat pe stadionul „Anghel Iordănescu”. S-au vândut toate biletele puse în vânzare pentru această partidă, iar echipa lui Daniel Pancu a beneficiat de o susținere aparte. 

VIDEO // Spectacol în tribune făcut de galeria Rapidului

De altfel, ultrașii Rapidului au aprins torțe și fumigene pe parcursul primei reprize și au creat un ambient cu care stadionul din Voluntari nu e aproape deloc obișnuit. 

Vezi AICI detalii de la confruntarea Rapid - Turris

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
amicu
amicu  •  26 Februarie 2020, 09:44
Postat de maccsero pe 25 Februarie 2020, 23:25

Preferăm o echipă superbă fără nicio atmosferă. Rapidul nu s-a schimbat, joacă la fel de prost ca în tur. Nu mai cred că Pancu e omul care să schimbe ceva în bine.

RAMAI LA FCSB...FARA ATMOSFERA SI ECHIPA MEDIOCRA

maccsero
maccsero  •  25 Februarie 2020, 23:25

Preferăm o echipă superbă fără nicio atmosferă. Rapidul nu s-a schimbat, joacă la fel de prost ca în tur. Nu mai cred că Pancu e omul care să schimbe ceva în bine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează