FOTBAL  »  LIGA 2  »  REVENIRE

Se întoarce „Dulăul”! Viorel Hizo, revenire spectaculoasă în fotbalul românesc

Viorel Hizo
Viorel Hizo

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 17:12 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 17:44

Viorel Hizo (73 de ani) va reveni în perioada următoare la Rapid, urmând să ocupe o funcție de director în cadrul clubului. „Dulăul” se întoarce în Giulești odată cu instalarea lui Nicolae Grigore pe banca tehnică. 

Decizia ca Hizo să ocupe o funcție în club i-a aparținut lui Nicolae Grigore, anunță telekomsport.ro. Experimentatul tehnician revine astfel la clubul pe care l-a antrenat de cinci ori de-a lungul carierei.

Hizo se întoarce astfel pe o funcție oficială în fotbalul românesc după o pauză de șapte ani, el activând ultima oară la Ceahlăul Piatra Neamț, în 2013. Fost portar, „Dulăul” și-a început cariera de antrenor la Inter Sibiu, pregătind de-a lungul timpului echipe precum Progresul, FC Brașov, Chongqing Dangdai Ceahlăul, Farul, Rapid, Pandurii, FC Vaslui, U Cluj.

Care e obiectivul lui Nicolae Grigore

Victor Angelescu a vorbit despre obiectivul echipei din acest sezon și despre noul antenor, Nicolae Grigore: „Cred că va demonstra că este un antrenor foarte bun. Din punctul meu de vedere, este momentul să i se dea o șansă la echipa mare a Rapidului. Obiectivul este cel trasat la începutul sezonului: să fim în play-off și să ne batem la promovare”.

VIDEO Poveste amuzantă cu Viorel Hizo în prim plan: „Mi-a dat două castane de și acum mă doare capul”

Citește și: 

OFICIAL Rapid are un nou antrenor! Patronul i-a trasat obiectivul încă de la instalare: „Să fim în play-off și să ne batem la promovare”

Rapid, fără antrenor pentru meciul cu ASU Poli! Mihai Iosif, infectat cu COVID-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
roja.azul
roja.azul  •  01 Decembrie 2020, 20:17
Postat de badeadorian pe 01 Decembrie 2020, 20:02

Progresul lor = regresul neuronilor pentru oamenii normali , te doare capul cand vezi cat ''talent'' au primit unii de la ursitoare ... :)))

Ii urez multa bafta "dulaului", un adevarat "SMURD" pentru Rapid de-a lungul timpului!:))

roja.azul
roja.azul  •  01 Decembrie 2020, 20:08
Postat de badeadorian pe 01 Decembrie 2020, 20:02

Progresul lor = regresul neuronilor pentru oamenii normali , te doare capul cand vezi cat ''talent'' au primit unii de la ursitoare ... :)))

Din pacate...asta este nivelul la care s-a ajuns! Fereasca Dumnezeu sa incerci un dialog civilizat, bine argumentat, ca..nu scapi nepedepsit!:))

badeadorian
badeadorian  •  01 Decembrie 2020, 20:04
Postat de prapadlafcsb pe 01 Decembrie 2020, 20:00

Seara buna... e clar ca nu se poate discuta civilizat

Multumesc mult ... te rog sa ma ierti pentru ignoranta mea !!! A fost o onoare ....

Vezi toate comentariile (45)
Comentează