FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEPUNCTARE

Rapidiștii au ajuns la un acord cu Obed: "Clubul mi-a virat banii, dar mai sunt multe de spus"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 21:05

Rhema Obed susține că și-a primit banii de la formația giuleșteană, iar rapidiștii ar trebui să scape de sancțiunea FIFA.

"Am trimis notificarea către FIFA. Clubul Rapid mi-a virat banii, dar mai sunt multe de spus în povestea asta", a declarat Obed la Digi Sport.

Rapid a pierdut un proces cu jucătorul, căruia "alb-vișinii" au fost nevoiți să-i plătească suma de 57.000 de euro. Plata a fost întârziată inițial, iar FIFA a cerut Federației să depuncteze echipa lui Dan Alexa cu 6 puncte.

Ulterior, Rapidul a prezentat un document prin care se certifica existența unei înțelegeri între echipă și jucător, pentru ca Obed să-și primească banii.

Rapid a promovat matematic în Liga 1, la finalul săptămânii trecute, după victoria obținută pe teren propriu în fața formației Academica Clinceni, scor 3-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
octavianus
octavianus  •  26 Mai 2016, 10:02

Dear Obed we want to know just one thing, which was the fee and who earned it ??? Sichitiu ? we are not all stupid !! someone robbed the club and we need to know who !! Thank you. Draga Obed am vrea sa stim cine a incasat comisionul ?? Sichitiu ? nu suntem prosti cu totii...sa credem cai ai luat o poala de bani fara sa joci nici o secunda...CINEVA A JEFUIT CLUBUL ASTA si vrem sa stim cine ??

radu978
radu978  •  25 Mai 2016, 22:39

Nu-i prost ala care cere, ci ala care da.

krnevic
krnevic  •  25 Mai 2016, 22:38

Ce mai sunt ma multe de spus, ti-am virat banii da-te *** de jucator,esti o ***, nici 3 secunde nu ai jucat dar primesti o caruta de bani. Felicitari CSM-ului care a castigat azi contra lui Dinamo in sala Rapid. Galeria cainilor este una frumoasa, am fost uimit de cum cantau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close