FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapidiștii fac haz de necaz: ”Gândaci aici? N-au ce să mănânce!”

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2016 00:00

Rapidiștii fac haz de necaz: organizarea meciurilor și aprovizionarea cu mâncare au devenit obiective greu de îndeplinit.

Concurența cu Dunărea Călărași nu e cea mai mare problemă pentru Rapid. Clubul se chinuie, de-a dreptul, să supraviețuiască de la o zi la alta. Câteva episoade petrecute recent ilustrează atmosfera din curtea giuleștenilor:

"Vamă" a anulat oasele de porc

La revenirea la Pro Rapid, Dinu Gheorghe a fost uimit de meniul echipei, care conținea oase de porc! "Ce înseamnă asta? Nu se poate face fotbal așa! Ăsta e nu e meniu pentru sportivi profesioniști!", a reacționat președintele.

Clubul avea un barter cu o măcelărie și primise carne pe care nutriționiștii n-o folosesc, în mod obișnuit, în alimentația jucătorilor. Aprovizionarea s-a schimbat și au apărut preparatele clasice din meniul fotbaliștilor: piept de pui, mușchi de vită.

"Cine a adus gândacul aici?"

Unul dintre jucători glumește pe seama sărăciei de la Pro Rapid: "Odată a găsit cineva un gândac mort pe hol. Am zis că insecta sigur a fost adusă acolo de cineva gata moartă. Că n-ai cum să atragi gândaci vii într-un loc în care nu există mâncare!".

Scapă de depunctare?

Conducerea giuleștenilor a plătit datoria de 57.000 de euro către Rhema Obed și speră să scape de penalizarea cu 6 puncte și să rămână în lupta pentru promovarea în Liga 1, conform DigiSport.

La ședința de luni a Comitetului Executiv al FRF a fost prezentată înțelegerea între club și Obed, iar giuleștenii au primit 48 de ore pentru a achita datoria către fotbalist și a se trimite dovada plății la FIFA.

"N-o să joc împotriva Rapidului"

Daniel Niculae a spus la DigiSport că nu va evolua sezonul viitor împotriva Rapidului, în cazul în care giuleștenii revin în primul eșalon fotbalistic.

"Sper ca Rapid să promoveze de pe primul loc, pentru că va fi destul de dificil să promovezi de pe locul doi. O să-mi stipulez în contractul nou pe care-l voi semna cu Astra că n-o să joc împotriva Rapidului, dacă va promova", a declarat atacantul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  21 Mai 2016, 05:51

or fi fost 2 *** chioare si au gresit vestiaru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  20 Mai 2016, 11:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinarad
dinarad  •  20 Mai 2016, 10:50
Postat de steauaucl pe 20 Mai 2016, 09:59

maaa tu sti ce inseamna FALIMENT??? tu crezi ca daca rapid intra in faliment i se sterg datoriile ?? daca ar fi asa atunci toate firmele care au datorii ar intra in faliment iar a doua zi ar incepe de la zero....esti naiv sau prost???

Măi stelistule dăștept (ca aproape toți steliștii dealtfel) , DA , exacxt ASTA înseamnă faliment.:Se șterg datoriile și o iei de la capăt (din Liga a-4-a bineînțeles). Șsta este motivul pentru care Săpunaru , Nicolae , Pancu (rapidiști de rapidiști) ca și mulți dintre suporterii lor vor să intre în faliment mai degrabă decît să o tîrîie așa. NE falimentul este bun pentru ticălosul ăla de Moraru care tot speră să mai scoată niște bani de acolo de unede NU A BĂGAT NIMIC , numai că nimeni nu este bătut în cap să cumpere Rapidul care nu numai că are atîtea datprii ȘTIUTE , dar Dumnezeu știe ce mai apare după o lună , un an ... trei ani... FALIMENTUL ar fi cel mai bun lucru pentru Rapid în acest moment... bineînțeles , dopar dacă nu vine vreun șeic miliardar ca ăla de la Manchester City care aruncă cu banii pe fereastră , ceea nu se va întîmpla vcreodată cu nici o echipă din Estul Europei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează