FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Rapidiştii sînt la mare căutare » Un club din Franţa interesat de doi giuleşteni: "Cei de aici îi ştiu"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 decembrie 2013 11:46

După ce l-au adus pe Mihai Roman, Toulouse se mai interesează şi de alţi jucători români.

În vizorul francezilor au intrat alţi doi rapidişti, tineri, care ar putea trece chiar din această iarnă la gruparea din Ligue 1.

"Vorbesc cu directorul de aici, mă întreabă despre jucătorii români şi ştiu că scouterii de la club vin de des în România.

De la Rapid îi ştiu pe Alex Ioniţă şi pe Nicolae Vasile, doi tineri de valoare. Mi-a plăcut şi mie cum au jucat în acest tur.", a declarat Roman pentru DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
usla
usla  •  25 Decembrie 2013, 17:54
Postat de alone.against.all pe 24 Decembrie 2013, 17:59

Nu mai pleaca nimeni de la RAPID,tre s-aducem cativa jucatori buni,nu sa-i dam. Un Craciun Fericit tuturor Rapidistilor.

Asa e, dar cu ai cui bani?

tigruzzu
tigruzzu  •  25 Decembrie 2013, 02:38

După ce Toulouse l-AU adus...????????????? Băi, dar grămătici mai sunteți...

alone.against.all
alone.against.all  •  24 Decembrie 2013, 17:59

Nu mai pleaca nimeni de la RAPID,tre s-aducem cativa jucatori buni,nu sa-i dam. Un Craciun Fericit tuturor Rapidistilor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează