FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapidiştii sînt resemnaţi: "Nu avem valoare să atacăm promovarea în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 16:17

Rapid a pierdut confruntarea din această după-amiază cu FC Ştefăneşti din Liga a 3-a, iar rapidiştii deja au anunţat că nu se poate promova cu un asemenea lot.

Vali Negru, unul dintre jucătorii veniţi la Rapid în această vară consideră că lotul este foarte slab: "Nu am sperat nici o clipă că se vor face 20 de echipe. Noi sperăm să se regleze lucrurile, să mergem în Divizia B şi să facem o echipă. În momentul ăsta nu putem să atacăm promovarea. În momentul ăsta nu avem valoare să atacăm promovarea. Dacă vrei să ataci promovarea, trebuie să ai un lot bun, atmosferă bună la echipă şi, bineînţeles, bani. Patronii ne asigură că lucrurile o să intre în normal, acum aşteptăm. Normal înseamnă Divizia B, să fim înscrişi, fără nici o teamă de a fi excluşi şi de acolo şi, bineînţeles, salariile restante".

Mijlocaşul rapidist spune că va rămâne la echipă atîta timp cît va fi nevoie de el: "A fost un meci normal, asta e valoarea echipei. Cu siguranţă nu am fi făcut faţă în Liga I cu echipa care a fost azi pe teren. Gîndiţi-vă că au plecat jucători, că pleacă în fiecare zi unul cîte unul şi să vedem cîţi mai rămînem. Pancu ştiu că a rămas, Emil Dică nu ştiu. O să rămîn atît timp cît e nevoie de mine. În momentul în care nu o să mai fie nevoie, o să plec. În Divizia a 5-a nu cred că o să rămîn, nu cred că au nevoie de mine acolo".

Portarul Dragoş Balauru nu regretă transferul la Rapid în ciuda greutăţilor cu care se confruntă echipa. "Noi ne aşteptam să fie din ce în ce mai bine, dar se pare că e din ce în ce mai greu. Nu mă aşteptam la asta, la mine asta a fost prima condiţie - să se schimbe conducerea. S-a schimbat, dar nu vedem nimic. Nu regret că am venit la Rapid şi nu voi regreta niciodată. Eu îmi doresc să rămîn şi să fie bine, dar conducerea va avea ultimul cuvînt. Nu cred că aceasta este valoarea echipei, a fost un meci de pregătire. Încă nu ne-am obişnuit să jucăm la ora asta, dar trebuie. La Liga II, la ora 11.00 se joacă", a declarat Balauru.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
cosminracila
cosminracila  •  14 August 2013, 21:34

haideti la Baia Mare sa vedeti ce castane va dam mai ales daca veniti in octombrie!Domnul primar e prieten Udrea si a zis ca ne baga in A!Haideti in Ardeal sa va aratam civilizatie coloratilor!

travk
travk  •  14 August 2013, 18:54

nu mai atacati nimic pt ca va desfiintati, eventual va puteti reinventa in liga a 5 a hahahahaha ole ole multumim coposuleeeee

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 August 2013, 18:21
Postat de ticbis pe 14 August 2013, 18:02

Nu este nimic ingrozitor, totul este cat se poate de firesc si de normal. Numai noua, romanilor ni se pare ca s-a daramat cerul peaste noi. Nu-i deloc asa! Glasgow Rangers a nimerit direct in liga a V-a din Scotia pentru exact aceeasi vina ca si a Rapidului. Si nu cred ca putem compara vreodata Rangers cu Rapid, nici din punt de vedere al performantelor interne, nici din punct de vedere al performantelor internationale, nici din punct de vedere al istoriei clubului si nici macar din punctul de vedere al numarului si al fanatismului suporterilor!

Pai si situatia de la Rangers e ingrozitoare. Nu inseamna ca un lucru firesc nu poate fi ingrozitor. E foarte firesc ca cineva sa moara, dar e evident ingrozitor faptul c-a murit. In sfarsit, hai c-o dau in filozofie ieftina. N-am spus ca e ceva incredibil sau iesit din comun, sunt atatea falimente in lumea asta, insa e ingrozitor pentru jucatori, pentru suporteri...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează