FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapidul s-a reunit azi sub semnul incertitudinii » Ce s-a întîmplat la ProRapid: "Îmi doresc ca în seara asta să găsim antrenor"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 17:56

Rapidiştii au avut primul antrenament pentru pregătirea noului sezon de liga a doua astăzi, de la ora 19:00, sub comanda lui Mihai Ianovschi.

Valerii Moraru a ajuns și el la Pro Rapid în jurul orei 17:50 pentru a discuta cu jucătorii.

Iniţial, antrenamentul era programat la ora 19:00 în Giuleşti, dar a fost anulat de Moraru după ce acesta nu s-a mai înţeles cu Adrian Iencsi pentru preluarea băncii tehnice. Şedinţa de pregătire urma să fie deschisă fanilor, dar totul a fost contramandat. 

Romero, Robuste, Embalo, Tortolero, Luque, Moke sînt străinii care au fost prezenţi la antrenamentul de azi. La reunire au venit şi cinci dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut pentru formaţia giuleşteană, Daniel Pancu, Nicolae Vasile, Mădălin Martin, Andrei Cerlincă şi Virgil Drăghia.

Domnul Moraru a mai adus şase jucători străini, în total avem acum 30 de fotbalişti în lot. Nu domnul Moraru şi Ianovschi au făcut lotul. Antrenorul principal care ar veni poate să aleagă dintre aceştia ce-şi doreşte. Noi am vrut să evităm situaţia din iarnă cînd la reunire am început pregătirea cu nouă fotbalişti. Situaţia este destul de tensionată la Rapid, deoarece nu există nici antrenor, nici preşedinte, nici manager", a spus Ianovschi, care ar urma să ocupe funcţia de director tehnic.

Mihai Ianovschi a afirmat că nu se pune problema ca el să preia funcţia de antrenor principal: "Nu se pune problema ca eu să preiau echipa în acest moment, pentru că eu nu am experienţă, iar domnul Moraru doreşte un antrenor cu experienţă. Dacă se dorea ca eu să fiu antrenor principal, eram pus de acum două luni cînd v-am spus rămăsesem doar eu şi familia Moraru la club. Valerii Moraru caută antrenor. Îmi doresc ca în seara asta să se găsească o soluţie, iar de mîine Rapid să aibă antrenor principal la echipă. Din păcate, Iencsi m-a sunat astăzi pe la 12.00 şi mi-a zis că nu poate să vină. Nu mi-a explicat de ce. Eu însă cred că varianta Iencsi mai este de actualitate. Rămîne ca el să zică dacă decizia pe care a luat-o este finală sau nu", a precizat Ianovschi.

 

Citeşte şi: Haos la Rapid! Iencsi nu s-a înțeles cu Moraru » De ce a refuzat fostul fundaș să-i antreneze pe giuleșteni

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (11)
928860000478598
Proca Cristian  •  21 Iulie 2015, 08:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scandautor
scandautor  •  20 Iulie 2015, 23:21
Postat de rangers94 pe 20 Iulie 2015, 23:18

Va rugam desfiintati acest club infect .

Iar ai căutat prea mult articolele cu fîcîsîbî pân-ai nimerit pe-alături. Simptomatic, într-adevăr.

scandautor
scandautor  •  20 Iulie 2015, 23:19
Postat de bakunin pe 20 Iulie 2015, 23:12

stavridu' va porni pe drumul desfiintarii :))

...și *** au demonii lor... și *** mai plâng câteodată... și visează mălai cînd de la poarta palatului nu le mai pică nimic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close